РЕФЕРЕТЕ кожата само за 15 минути – MASK за лицето, което носи революцията

Живеем в 21-ви век и това предполага непрекъснат шум и вечна раса. Ние сме обременени с ежедневни задължения, срокове, планове, очаквания и все по-малко време, за да се посветим на себе си, да спрем за момент и да осигурим някои дребни удоволствия. Е, това е краят! В днешния текст ние разкриваме една страхотна маска, която ще ви даде бълбукащо освежаване само за 15 минути за кожата на лицето си! Вижте текста, който следва и разберете какво е това!

Колко пъти искате да придадете на кожата на лицето си кралско отношение, но когато сами сте си помислили за бръснене на съставките и за направата на паста, щяхте да се откажете от лицето на начинанието. Кой друг има толкова много свободно време? Сигурни сме, че в този случай ще бъдете доволни от текста, който следва, защото с тези маски получавате кралско лечение само за 15 минути. И най-добре, докато маската е на лицето ви, можете да направите нещо друго!

Става въпрос за революционна маска за лице, заредено в кърпичка – да, да, добре четете! Пендата е изработена от 100% естествени целулозни влакна и е специално създадена, за да прилепва перфектно към всяка форма на лицето и осигурява интензивна хидратация на кожата само за 15 минути. Това е като седмично количество хидратиран серум. Кожата е интензивно хидратирана, видимо съживена и еластична. Позволете си на пауза и на лицето си бомбастична хидратация с нови Гринираща маска за лице маска за лице!

Те се предлагат в три варианта, така че лесно да настроите грижата за вашия тип кожа!

ВЛАГАНЕ + AQUABOMB – За дехидратирана кожа

Маска, обогатена с екстракт от нара, хиалуронова киселина и хидратиран серум, тази маска интензивно хидратира кожата и ускорява естествената си яркост, което я прави видимо съживена.

ВЛАГАНЕ + СВЕЖДАНЕ – За нормална и смесена кожа

Маска, обогатена с екстракт от зелен чай, хиалуронова киселина и хидратиран серум, интензивно хидратира и освежава кожата, а порите я правят по-малко видима.

ВЛАГАНЕ + КОМФОРТ – За суха и чувствителна кожа

Маска, обогатена с екстракт от лайка, хиалуронова киселина и хидратиран серум, тази маска интензивно хидратира и успокоява кожата.

Правилна употреба:

Изключете света около себе си, извадете мобилния си телефон и възпроизведете любимата си песен. Разгънете маската. Поставете бялата страна върху вашата почиствана кожа.

Премахнете синия слой.
Нанесете маската върху лицето, адаптирайки го към контурите му. Оставете го да работи за 15 минути. През това време пейте любимата си песен три пъти, така че да не го направите, поп, готви кафе, сложите ноктите, посетете любимия си портал www.LadyinTheHome.com или направете нещо, което ви се струва, защото с тази маска за лице сте повече от мобилни.

Махнете маската и внимателно стиснете остатъка от серума в кожата на лицето. Вижте също видео с подробни инструкции – кликнете върху PLAY!

Ако усетите, че кожата под кожата ви е мека и стегната. Чувстваш ли колко много ти е приятно да направиш тази малка почивка, която ти отне само 15 минути и даде светла кожа, готова за пролетта пред нас!

Опитайте и ни кажете дали сме прав!

Можете да го направите сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *