Решете навиците, които вредят на вашата любовна афера

Както всички останали, така е и любовната връзка, т.е. отношенията, в които се намираме, трябва да подхранваме, да говорим за разногласия, да осъзнаваме нашите недостатъци и недостатъци и да работим усилено върху тях. В противен случай, когато този период на луда любов минава, всички несъгласия и отрицателни страни на вашите отношения ще се влеят към повърхността, която в крайна сметка може да потисне любовта, колкото и да е голяма и взаимна. Още един проблем е, че ние често не сме наясно с това, което съгрешаваме и въпреки че някои навици може да изглеждат по-малко важни за нас, те могат да станат доста дразнещи и непоносими с течение на времето. Със сигурност трябва да потърсите надеждата да бъдете Решете навиците, които повреждат вашата любовна афера.

Ще научите повече за темата в разширението.

НЕ МИСЛИТЕ: Интимни отношения във връзка: Какво е мит и какво е вярно?

Не сте задали границите

Въпреки че може просто да мислите обратното – че е напълно ненужно да поставите ограничения върху човека, когото обичате и с когото обикновено имате добри отношения, всъщност е много далеч от истината. Колкото и нещата да работят, в отношенията, които стават сериозни, важно е да говорим за всичко, което би било неприемливо за вас в бъдеще. И най-вероятно ще ви навреди, когато действията и поведението на партньора ви са заложени, а обратното – какво е това, което вашият партньор не може да понесе с вас.

По този начин подобрявате искреността на връзката си и показвате, че сте готови за сериозна и зряла връзка. Така че, макар да смятате, че обратното, И любовта има свои собствени правила които трябва да бъдат спазвани.

"Аз" е винаги пред "Ние"

Снимка: thehealthsite.com

Това е може би най-големият и най-фундаментален проблем във функционирането между двамата, които са в любовна афера. Що се отнася до някой в ​​чифт, тогава е напълно нормално да престанете да мислите за себе си, вашите собствени желания и нужди, които може да са ваш приоритет, докато сте сами.

Разбира се, това не означава, че трябва да се откажете от нещата, които са от значение за вас, но трябва да сте наясно с другата страна, както и с това, което има значение за него. Вече сме писали няколко пъти, че е така любовта винаги е малко отрицание за себе си, но няма нищо лошо в това, а напротив – така че се учим на безкористност и показваме, че щастието на човека, когото обичаме, е важно за нас.

Дебати за парите

Рядко, тя може толкова много да убие любовта и връзката като постоянни кавги за пари, особено за брак или брак, когато вашите финанси са общи. Това включва всички моменти, в които постоянно се изчислява кой е дал повече пари за нещо и кой е по-малко и сходен.

По принцип парите са важни, защото ни дават чувство за сигурност, особено ако планирате общо бъдеще с близки. Ето защо това е темата, която трябва да бъде говорим и се съгласяваме с планове, но без драма и тенденция да обвиняват партньора.

Вие сте постоянно в ролята на длъжностно лице

Снимка: truekismet.com

Сигурни сме, че вие ​​не искате вашият партньор се разглежда по-скоро като стриктни инспектори винаги под око, чиято основна дълг е да всеки си хваща действие грешка, но като човек, на когото изпитва романтични чувства.

Знаем, че понякога това е по-силно от вас, но трябва да инвестирате и последната сила на властта решаване на навици, за да звучи постоянно, защото никой не е нервен, колкото и да ги обичаш, не е от стомана.

Не забравяйте: Каква е тайната на дългосрочния брак – 23 любов съвет

Сигурни сме, че тези съвети ще ви помогнат да подобрите отношенията си с партньора си и да бъдете щастливи и здрави любовни отношения.

Начало снимка: verilymag.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *