Сага Ким Катрал-Сара Джесика Паркър на върха – изгаряне на твърди думи!

Ако си мислила, че сте актрисите на популярните телевизионни сериали, които също имат своя 2 филмов епилог, приятели в личен живот, вероятно вече сте разбрали, че грешите. По принцип през последните две седмици стана ясно на всички, че актът е в Сексът и градът Това е точно това – просто акт, докато в частна равнина нещата са напълно противоположни. В тази светлина връзката е достигнала центъра на вниманиетоКим Катрал и Сара Джесика Паркър –сагата получи своето продължение и тежки думи паднаха.

Какъв е въпросът, разберете по-долу!

Не забравяйте: Знаете ли кой е първият пръстен на Меган Маркел? (Снимка)

Катрал това е съвсем ясно, във връзка с отношението му не му попречи да играе в третата част на популярния филм, давайки на феновете, че се твърди, че добрите отношения между актрисата всъщност фалшив образ, като се позовава на първо място, за да Джесика Паркър!

Толкова много хора потънаха в корабите, когато осъзнаха това Носете Брадшоу и Саманта Те не са близки в личния живот. И, Сара тя допълни, че е виновна за твърдения, че нейният "приятел" е виновен, че не записва Сексът и градът 3.

Снимка: dailyedge.ie

И докато се предполага, че записването вече се прави, и замяната Саманта, имаше по-нататъшно развитие на събитието.

За съжаление, роден брат Катрал беше намерена мъртва след като изчезването й бе съобщено, и в ролята на приятел, който се опитваше да го направи кимион Никой друг не го намери Сара Паркър! И с коментар, че тя е с цялото си сърце.

Снимка: instagram.com

Малко нелогична пътека след всичко, което предшестваше това? Да, точно това мисли тя Ким Катрал, който реши да не напусне този момент, затова имаше остър отговор Instagram.

Снимка: instagram.com

Съобщението е много ясно – кимион Това е Сара Джесика Паркър наречен лицемер, и много ясно подчерта, че не изпитва нито семейство, нито prijateljiem, и да спре да използва семейството си трагедия да се представят в светлината на "добрите момичета".

Твърди думи определено! Това е сега Носете Брадшоу следващия път.

Начало снимка: wstale.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *