Самоубийство Мелани Тръмп за кого Бъди Инстаграм – Виж!

Вече сме свикнали да сме първа дама Америка тя привлича вниманието къде да се появи, или чрез своето отношение, и най-често чрез модна комбинация. Така е за нея Chanel и Долче и Габана палта все още казват, и нейният избор на мода често са били критикувани, както когато се е появила Delpozo рокля, струва $ 2950, ​​докато говорим за гладни деца в света. Въпреки това, това, което е било дадено на може би най-публичността, е нейната първа самостоятелност!

Вижте по-долусамоуправление на Мелани Тръмп, за което се простира целият Instagram!

Не забравяйте: Ето как знаменитости са празнували Коледа! (Галерия)

Мелания реши, че следва тенденцията на световно известния, но подобно на много популярни личности Нова година и Коледа атмосфера организиран един Instagram публикация, която е в празничната фаза.

Интересно е, че това е първата й автопортрет, фотография, тъй като той пристигна в Белия дом, и въпреки че на пръв, че не е наистина любима знаменитост, изглежда са най-накрая вдигна и много съчувствие, поне ако се съди по реакциите на своите последователи, както и коментари Instagram.

Снимка: instagram.com

Мелания изглежда бързо се научили всички трикове – Santa шапка Mrazicre, цупене, но не изглежда да се пропуска, че снимка е да премине през филтър!

Във всеки случай, харесваме това селенно издание на първата дама. Какво казваш?

Начало снимка: closerweekly.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *