Селена Гомез и Джъстин Бийбър са се регистрирали за Instagram!

Тъй като това голямо съчетание се е случило в света на известни, музикалните звезди не крият прекалено много любов, но също така не правят никакви изявления относно възобновената любовна връзка след 3 години пауза и след внезапна пауза Selene с Седмичен.Независимо от това, последните им появи на сватбата Джъстин Татко, когато имахме възможност да виждаме и обменяме нежност, ни разясни, че скоро следващата голяма стъпка беше последвана, а това, разбира се, е връзката с служителя на Instagram.

Вижте по-долу как са те Селена Гомез и Джъстин Бийбър са се регистрирали за Instagram!

Не пропускайте: Това е рядкост – Мила Кунис и Аштън Кучър целуват публиката! (Видео)

След като се успокоиха, нито Селена нито пък Джъстин те не се споменаваха в профила си в Instagram. Изглежда, че чакат специален момент. О, това е всичко Бийбър рожден ден на 1 март.

Приятелката му подготви специална поздравителна картичка "Instagram" – защото ако не беше на Инстаграм, сякаш не се е случило, и така направи любовната си работа официална!

Селена тя публикува снимка с Bieber's fс изображение на главата си, с коментар, че на 1 март някой е роден много специален за нея. макар че не се появи Юстина, ясно е, че означаваше старото си гадже.

Снимка: instagram.com

Това беше първата поява Юстина за Селена Instagram моя профил след две години. Предполагаме, че сега ще последват много други хора и че някои от неговите емоционални съобщения ще последват. Селена.

Начало снимка: iol.co.za

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *