Страховете, които трябва да се сблъскате след развода

Всеки от нас на теория знае, че животът се състои от възходи и падения, но само когато се намираме в ситуация, която включва разочарованието и унищожаването на илюзиите, разбираме какво всъщност означава това да падне. Така е и по отношение на брака – в момента, в който решихме да спрем на луд камък с любим човек, ние вярваме, че това е за цял живот и че любовната ни история наистина ще има щастлив край. Все пак, както с всичко останало в живота няма гаранция, така че любовната история не се извършва винаги в желания сценарий, което означава загуба не само на един човек, но и унищожаване на всички наши надежди и показва как ще живота ни изглежда така, това, което тя също неизбежно носи чувството на страх и несигурност, което е трудно да се преодолее. Въпреки това, колкото и да искаме да избегнем, е необходимо да се пребори с този нов живот бариера, въпреки че смятаме, че ние не сме готови за него.

Прочетете повече по тази тема по-долу какви са страховете, които трябва да научите след развода?

НЕ МИСЛИТЕ: Компромиси, с които не бива да се съгласявате с любовни взаимоотношения

Обратно към старите

Всяко завръщане към нещо, за което си мислил, че си свършил, тъй като в този случай излизането и търсенето на "правилния" е ситуация, която не сте очаквали и вероятно все още се опитвате да отхвърлите. И това е нормално – всеки, който е бил чрез развод поне от известно време, се чувства като във филм, и сякаш това е странна реалност, която не се случва с нас, а с някой друг. Но след шока идва моментът, в който трябва да спрете да бутате за това, което е толкова болезнено за вас.

Опитайте се да рационализирате нещата и помнете всичко, което искате за развод. И се опитайте да създадете себе си желание за ново начало, Не гледайте на всичко това като на връщане към старите, защото тогава ще бъдете наистина разбити. Тъй като разводът не е стъпка назад, а стъпка напред, която трябва да ви направи по-добри.

Загуба на вяра в любовта

Снимка: honey.nine.com.au

Доста често срещано е, че след неуспешен брак вие губите вяра в любовта по отношение на силата си да премествате реките и планините и че е достатъчно да победите всички предизвикателства. Насладете се на развода е това, което осигурява точно обратното и това подкопава всички усилия и "работа", за да намерят сродна душа.

Въпреки, че ние знаем, че е лесно да се каже отколкото да се направи, обаче, да се опитате да гледате брака си като огромен опит живот и Спазваме ли ги добре един миг, един грозен то място в едно чекмедже само като напомняне за всичко, което не е наред. Не позволявайте това грозно усещане да надделее и да ви отведе вяра в любовта, защото, въпреки че понякога има срок на съхранение, тя все още си заслужава, защото ни обогатява всеки път.

Разбира се, не очаквам от вас, че за една нощ ще бъде в състояние да се рационализира всичко това себе си, но е важно да се стремим към него.

Страх от лицето на бившия

Снимка: burtonlawfirmpc.com

Ние стигнахме до елемент, наречен "бивш". Отначало всеки поглед към неговата снимка ще бъде травматичен, което е съвсем нормално, защото той напомня всичко, което бракът ви не е направил, и голям любовен недостатък в живота ви.

Но тук е важно да се приложи същия принцип, както и преди, това, което се изисква също да мине време, за да изчезне всичкият гняв и ярост. В крайна сметка, не забравяйте, че бившият ти все още е ваш избор, и това не е случайно – със сигурност притежава качествата и достойнствата на защо си се влюбил в и реши да сложи край на любовната история на брака ви. Разбира се, трябва да сте наясно защо вашият брак не е успешен, т.е. да признае не само собствените си, но и грешките си. И тогава продължавате, без да се насочвате към бившия си, най-видния човек в живота си.

Проблемът на доверието

Друго следствие от развода, с който трябва да се справите. Ако вашият брак не беше добро, ако партньорът лъже, мами, или повече от това в края на краищата, след което връзката ви е определено не се основава на доверие.

И сега той ще ви помогне поне да потърсите истинския виновник за това. Проверете за грешки, и по-важното, да ги оставите в миналото, защото мястото им е там. Не ги оставяйте да определят вашето бъдеще и не затваряйте вратите предварително, че дори не сте отворили.

Доминиращо чувство за безпокойство

Снимка: popsugar.com

Според свидетелството на брачните психотерапевти, след развода, много често се чувствате непривлекателни, с какво се чувства несигурността и липсата на самоувереност. Безспорно е също и да се безполово, което е основно в резултат на факта, че не можете да си представите себе си в интимна връзка с друг мъж.

Не се отчайвайте и не се насилвайте в нещо, за което още не сте готови. Работете върху себе си психически, говорим за това как се чувстваш, и работата по самочувствието ви – актуализиран с интелектуалния, физическата активност и да правиш, правя това, което трябва да се чувстват добре и комфортно в собствената си кожа.

НЕ МИСЛИТЕ: Как да разпознаете, че вашият партньор страда от депресия

Знаем, че разводът със сигурност е болезнено преживяване, което, ако вече се е случило, носи много неща. Но също така вярваме, че тези предложения и съвети ще ви помогнат поне малко по-лесно да приемете тази промяна в живота си.

Начало снимка: nu.nl

Гледайте видеоклипа: Senators, Governors, Businessmen, Socialist Philosopher (1950s Interviews)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *