Това, което разкрива позицията на Слънцето във вашия хороскоп

Кликнете върху PLAY!

интерпретация:

Когато определихме позицията на Слънцето, можем лесно да започнем да го тълкуваме. Като начало нека погледнем какво Слънце в рождената карта представлява – нашата личност – характер, его, ум и воля. Ако знаете, че позицията на слънцето ние знаем какво да се стремим към това, което е, че ние сме най-много "блестящ" и как да искаме да получим. Той представлява мъжкото начало – какъв баща трябва да се толерира орган, всяка жена иска – в хороскопа на жената, а при мъжете – какво ще бъдем, когато станат родители, че сте физическо власт, или са "другари", това, което кариера …

Сега ние можем да минем през всичките 12 знака и позиции на Слънцето в тези знаци:

1. Позиция на Слънцето в знака на Овен:

Всичко, което искате да бъдете първи. Вие сте очарователни, темпераментни, оптимистични, но понякога невнимателни и жестоки, вие бутате всичко обратно. Вие реагирате бързо, не оставяйте нищо за утре, вие искате всичко веднага. Нетърпеливи, смели, обичате битки и дуели, подценявайте трудностите и понякога се движите през стената.

2. Позицията на слънцето в марката на бика:

Вие сте много чувствена природа, можете да се насладите на всичко, еротика, храни и напитки, песен … може да бъде много прекомерно във всичко, а вие имате един доста труден характер. Ако някой ви провокира или стои на път, ставате много неприятни и трябва да "избягате".

3. Позицията на Слънцето в знака на Близнаци

Имате умения да говорите, да общувате с други хора и на работното място. Вие сте интелигентни, лесни за учене и сте много любопитни, макар и често и нервно. Вие знаете всичко и всичко е натрапчиво, така че ще можете и да сте повърхностни.

4. Позицията на Слънцето в знака на рака

Вие сте интуитивен, емоционален, с ясно изразен вътрешен живот. Имате разработено въображение, което ви вдъхновява, но също така може да ви притеснява да разберете реалността. Вие обичате къщата и семейството и ги считате за първото условие за щастие.

5. Позиция на Слънцето в знака "Лава"

Обичате да бъдете изкушени с комплименти, да се възхищавате и да се вслушвате в вас. Вие сте драма, обичате комфортен живот, блясък, блясък и лукс. С една дума, вие искате най-доброто от живота си, защото мислите, че ви принадлежи

6. Позицията на слънцето в знака на устройството:

Не давайте чувства и всичко в живота ви трябва да се основава на логиката. Вие сте хитър, оценявате ранга над всичко. Вие сте интуитивно ориентирани и велики анализатори. Не можете да пропуснете нито един детайл, нито най-малкия детайл, в съзнанието и окото. Вие сте бавни, въпреки че имате ръцете си, вие сте много точни.

7. Позиция на слънцето в марката Скали:

Вие сте елегантни, очарователни, приятни и внимателни маниери, дипломатически. Вие сте чувствителни към красотата и любовта е вашето най-важно нещо в живота. Вие сте много приятелски, успешни в партньорство и вие не правите нищо себе си в живота си.

8. Позицията на Слънцето в знака на Скорпион:

Вие сте жесток човек по всякакъв начин. Имате всички функции, подчертани. Вие се борите, агресивни, противозаконни. Вие сте изключително интуитивен и чувствителен човек, мощни вътрешни импулси. Вие сте готови да постигнете целта, имате невероятни енергийни източници, които понякога губите ненужно.

9.Положение на Слънцето в знака Стрелец:

Обичате пътуване, чужди страни, екзотични. Имате приятна природа, като ястия, гурме и екзотични специалитети. Вие поддържате младежки дух и търсите дълго време. Спортни и практически дрехи, като спорт, природа. Гордеете се с всеки, който се нуждае от помощ.

10. Позиция на Слънцето в Козирог:

Имате постоянство, вътрешна енергия, сте предпазливи и внимателно се движите към целта. Внимавай, но по този път нищо не може да те спре и да жалее. Вие сте амбициозни, уверени в себе си и редовно успявате да се изкачите високо на социалната стълбица.

11. Позицията на Слънцето в знака на Водолей:

Вие сте много принципни и дълбоко вярвате в равенството на всички същества. Вие сте мързеливи, приятелски, комуникативни, приключенски и не е чудно, че имате много приятели. Умът ви е изобретателен, мислещ и неконвенционален. Имате усещане за техника, но и за изкуство.

12. Позиция на слънцето в знака "Риба":

Вие сте много чувствителни, възприемчиви и реагирате на всичко, което се случва около вас. Ето защо често се бъркате с емоциите си. Имате силно въображение, вие сте интуитивен и творчески. Във всичко, което ще намерите вдъхновение за вашата работа и поведение.

Преминахме основната част от слънцето в зодиакалните знаци, но имайте предвид, че това е само началото на изучаването на сложна група от символи и човешкото поведение, чиято правилна употреба може да извлече много ползи.

И не забравяйте, че астрологията не е прогноза, а дисциплини, които ни помагат да себе си и нашите нужди се разбере, защото единственият начин ние ще имат ключово значение за съдбата си в ръцете си!

Очаквайте скоро в любимия си сайт нови уроци, които ще ви помогнат да се тълкува според зодията ви!
 

За много други полезни уроци и съвети за астрологията посетете сайта Hello Sun:

Гледайте видеоклипа: Човек нарушава законите на физиката. Експеримент

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *