Това ТРЯБВА да ви накара да знаете как да се справите с опасна ситуация

Животът е пълен с непредвидими и внезапно ситуация, но също така красива и безгрижен ден може лесно да се превърне в кошмар, но за да бъде още живот ще бъдат застрашени, ако най-лошото, което може да се случи, е, че ние сме победени от паника, и нека направим някои грешни стъпки, които могат да бъдат фатални. Затова Нови знания никога не е достатъчно, особено когато става дума за този въпрос.

Научете какво следва трябва да знаете как да се справите с опасна ситуация.

НЕ МИСЛИ: Успешен, хубав, умен, но все още сам – ето защо

1. Ако случайно се загубите в гората по време на приключенско пътуване, знайте, че можете да създадете огън по много по-лесен начин, отколкото да разтъркате камък с камък. Вярвате или не, батерията на мобилния си телефон, който е литий, всички смартфони са точно това, той може да направи пожар, и така тя е проникнала от остри предмети.

2. В ситуация, в която плаващ срещат силни течения, които лесно могат да ви разсейват и да ви донесе в опасност, не е необходимо да плуват до брега pravolinijskii, но диагонално по-лесно от силните течения.

3. Ако ви свършат на крокодили, въпреки че това не е обикновен ситуация, но теоретично може да се случи и не е необходимо да се движи в права линия, тъй като в този случай той ще бъде по-бърз от теб, но се движи на зиг-заг, който ще се забави значително, защото на крокодили вашите движения ще бъдат възпрепятствани от обемиста опашка.

4. Поради медузи ужилване може да възникне изключително тежки алергични реакции и неврогенен шок, и как да се предотврати подобен проблем, ако се окажете в положение да се хванат медузи, което трябва да направите следното:

– Незабавно почистване на раната и отстраняване на остатъците от пипала, но не го използвайте с голи ръце, за да предотвратите нови наранявания.

– След това изплакнете светещото място само със солена вода.

– След това е важно да дезинфекцирате раната на токсина и това най-добре ще се постигне чрез нанасяне на алкохол или оцет.

– Пийте колкото е възможно повече течност и посетете лекар.

5. Никога не забравяйте Правило 3: Един мъж може да устои на 3 минути без въздух, преди да изгуби съзнание, 3 дни без вода, преди напълно дехидратирани и 3 месеца без храна.

6. Ако се окажете в живота-критична ситуация, никога не яде сняг, за да задоволи жаждата си, да се постигне само обратен ефект, защото снегът само допълнително ще се охлажда, така че тялото ви ще изразходва ценна енергия, за да се топлят.

7. Ако раната се махаше с нож или друг остър предмет, и ако видите, че дълбоко, не може да премахне острието, въпреки че си мислиш, че на първо изглежда логично, тъй като това може да доведе до прекомерно кървене.

Не забравяйте: Науката разкрива как да бъдете щастливи – съвет към невролог

Някои от тези правила означават ли вече известен ви живот?

Източник на снимки: brightside.com

Начало снимка: robpalmer.com

Гледайте видеоклипа: El Reset y El Amor (Completo) Suzanne Powell – Barcelona – 17-03-2011

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *