Трикове на професионални готвачи, които ще подобрят вашите кулинарни умения

Колко пъти сме гледали телевизионни предавания с известни световни готвачи и се възхищавахме на уменията им, както и на лекотата, с която правят разнообразни сладки и солени деликатеси, които изглеждат като истински произведения на изкуството за това време. Вярваме, че и вие смятате, че умението им за кухня е невъзможна мисия за нас. Въпреки това, може да има начин за нас, за да получите най-малко част от това kulinraskog умения, и така това, което най-накрая ще разкрие някои от малките голям тайната им, които определят вкуса и външния вид на много ястия. Ето защо, продължите да четете – чакате професионални готвачи, за да подобрите кулинарните си умения.

Не забравяйте: Интересно – 8 невероятни факти за живота на старите египтяни

Тези няколко трика със сигурност ще улеснят пътя нагоре кулинарен гений

Перфектно изпечено месо

Сигурни сте само, че искате вашето парче боб или чаша да падне точно като това на снимката. За да постигнете това, трябва да предоставите две неща – първо: Извадете месото от хладилника 1-2 часа по-рано За да бъде заземен, това ще му позволи да бъде равномерно изпечено: а друго: Изсушете добре водата от месото за да получите този златисто-кафяв цвят.

Лесно сочно месо

Подготовка на пуешко или пилешко месо това може да е неудобно, защото често се случва, че месото е изпечено и сухо. За да избегнете това, нека си представим фантастична трик, използван от професионални готвачи: Направете нещо подобно на марината, като смесвате в по-дълбок резервоар 700-800 ml вода, 60 g сол и същото количество захар. Потопете се в това месо и го оставете в хладилника пропорционално на количеството му – 1 час за 1 кг месо.

Преди да печете, не забравяйте месото Изсушете добре.

Ароматни подправки

Подправки като например, черен пипер в зърно или канела, Те са изключително ароматни и точно така ароматността изтеглена от тяхПредлагаме за първи път се поставя на тиган за няколко минути, на умерен огън, докато не усетите, че отделят миризми, а след това ги смила в блендер или с помощта на хаванче, и след това се използва като добавка дажби.

Тесто във въздуха

Ако си помислил, че е така въздушно тесто невъзможни мисли, ние незабавно ще ви изпратим – всичко, което е необходимо, е една вечер преди да го подготвите извадете маслото и яйцата от хладилника и ще видите, че този прост трик ще донесе плод.

Перфектно картофено пюре

Ние всички обичаме, когато го получим идеалната кремообразна структура на картофено пюре без груд.Освен необходимостта да се смучат добре с масло и мляко, професионалните готвачи подчертават още един момент – Стискайте добре и сухите картофи след готвене. Това просто не може да бъде по-просто!

Кремообразен съд

Преди да започнете да готвите със зеленчуци, Първо я нарежете с маслиново масло първо – Това ще бъде идеална подготовка за кремообразни храни и със сигурност ще допринесе за това храната ви да е по-вкусна.

Добавете малко захар към вашите ястия

Захарта не само служи за приготвяне на торти, но може да бъде основна съставка и при приготвянето на солени ястия, По-конкретно, всеки път, когато използвате храна домати, независимо дали са свежи, варени или пържени Добавете малко (1-2 супени лъжици) захар – Вкусът ще бъде много по-добър, защото ще го направи захарта неутрализира естествената киселинност на домати.

Перфектно пържено яйце на окото

Привидно най-лесната храна за приготвяне, но денивно не всяко яйце в очите е било еднакво добре управлявано. Трик добре – тя трябва да е на дъното тиган има тънка, яйце пържени в масло (1/2 супени лъжици масло в 3 яйца), който трябва да бъде бавно да се разтвори, и Сварете яйцата през цялото време при ниска температура, за около 4-5 минути.

Ясна супа

Ясното пилешко или говеждо супа не е толкова трудна задача като трик от професионални готвачи. Важно е да приложите следните инструкции: Месото се готви през цялото време при по-ниска температура, и без капак, общо около 3 часа, и добавяте зеленчуци само след час и половина.

Хрупкав хляб

Златно-жълта корица и хрупкав домашен хляб, чийто аромат се разпространява около къщата, е истинска рапсодия на кулинарни очарование и, както бихте били такива, е необходимо при хляб Във фурната поставете пожарна чиния с вода, за да се създаде пара, което ще действа като магия за външния вид и вкуса на вашия хляб.

НЕ МИСЛИ: тяло на тялото – 7 трика за по-добра комуникация с другите

Можете да го направите сами!

Източник на снимки: brightside.com

Начало снимка: virainternational.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *