Увеличете звука – нов хит е тук: Джъстин Тимбърлейк се завръща в неговия разпознаваем стил!

Останалото е само няколко дни до освобождаването на четвъртата класирана популярна звезда. албум "Човекът на гората""излиза на 2 февруари и как е сам Джъстин обявихме, че за да посрещнем албума очакваме нови песни с видео клипове, които просто трябва да попречат на нашето любопитство. И така, след първите две песни, които не бяха претоварени от нас, песента най-накрая пристигна и можем свободно да кажем, че усилва звука, защото Джъстин Тимбърлейк се е върнал в разпознаваем стил!

Видеоклипът ви очаква по-долу.

Не забравяйте: По-голямата сестра Хадид не се нарича Гиги – супермоделът има сръбско име!

"Човекът на гората" е за сега най-амбициозната Джъстин музикално начинание, което той иначе е посветил на своя син и жена Джесики Бийл.

Първите две песни, които се появиха – "Доставки" и "Мръсни" те напълно ни объркаха, защото не приличаха на предишната сцена на една от любимите ни музикални звезди. Но сега сърцето ни отново е на мястото!

нов Джъстин песен "Кажи нещо" това определено е това, което чакахме и сме сигурни, че ще бъде хит дори в самата върха на музикалния плейлист.

Снимка: countryfancast.com

Тимбърлейк с китара, разпознаваем ритъм и очарователен рефрен и фантастично производство – музикално удоволствие, гарантирано!

Съдия за себе си:

Видео: youtube.com

Харесваш ли нова песен? Джъстин Тимбърлейк?

Начало снимка: abcnews.go.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *