Фитнес и съпруга – да или не?

Тема, която винаги е актуална сред по-красивия секс и по отношение на която тя все още има много съмнение, е жените да работят с тежести като мъже?
Причината за това е обикновено неразумният страх от жените, че ако отидат в салона и работят с високи тежести, изглеждат мускулести като мъже.

За да се реши тази дилема, първо трябва да се обясни какво е освен тренирането и храненето, необходими за изграждане на мускулна маса и защо мъжете имат по-голяма мускулна маса от жените.

За увеличаване на мускулната маса, най-важното е мъжкият полов хормон тестостерон.
Тестостеронът е пряко отговорен за увеличаване на протеиновия синтез след зареждане с товар. С хормон на растежа вече е определено знае, че отделянето на хормона на възможно най-голямо значение за човека, който иска да изгради мускулна маса. След обучението с товара е повишена секреция след testosterona.Testosteron свързва с тестостерон рецептори в мускулните клетки и дава команда за мускулните клетки достигне повишената синтеза на протеини. Този повишен протеинов синтез води до образуването на по-висока мускулна маса.

Без високото ниво на тестостерон в организма, този процес е практически невъзможен.

Жените в тялото имат от 5-10% от общата сума на тестостерона, че мъжете имат, което означава, че жените не разполагат с достатъчно количество тестостерон, те трябва да се изгради мускулна маса начинът, по който може да направи членовете на силния пол.

Resistance обучение ще помогне на жените да се изгради определено количество мускулна но достатъчно, за да се ускори вашия метаболизъм правилно увеличаване на мускулния тонус какво щеше да направи, за да бъде по-здрава, изглежда по-добре и по-ефективно стопи си излишните мазнини.

Ето защо дамите отиват във фитнеса!

Защото можете да го направите сами!

За повече статии и съвети за здравословен начин на живот посетете сайта:

Или Facebook страница:

Гледайте видеоклипа: ФитнеСекс : НЕ ПИТАЙ GOOGLE, ПИТАЙ СКАНДАУ [С ПАВКАТА И ИЦАКА]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *