Харпър Бекъм празнува Роландън в Бъкингамския дворец!

Сладкото момиченце на известния дизайнер и известния футболист се напълни за шест години и тя имаше специална атмосфера за рождения си ден. Вярваме, че сте съгласни, че мечтата на всяко момиче е поне за красивия й ден като принцеса и си представете, че ако една истинска принцеса дойде при нея на рождения ден, такова рожден ден има дъщерята на Вики и Дейвид Бекъм!

Виж снимки от рождението на Харпър Бекъм в Бъкингамския дворец.

Не пропускайте: Брадли Купър и Ирина Шейк на ваканция с други известни звезди!

Харпър имаше страна на мечтите си, и до известния Бъкингамския дворец в! Това беше една приказка, едно момиче рожден ден и гостите й бяха облечени като малки принцеси, при условие че те са свързани със закон – принцеса Йожени на Йорк! Харпър бе облечен като Елза от замразени, а Виктория и Дейвид са гордите родители похвалиха своите снимки на Instagram профили, с емоционални коментари, отправени към дъщеря си:

 

Публикация споделя от Виктория Бекъм (@victoriabeckham) дни

10. Юли 2017 в 12:51 PDT

Снимка: instagram.com

 

Публикацията, споделяна от Дейвид Бекъм (@davidbeckham) в деня

10. юли 2017 г. в 1:08 ч. PDT

Снимка: instagram.com

 

Публикацията, споделяна от Дейвид Бекъм (@davidbeckham) в деня

10. Юли 2017 г. в 12:47 часа PDT

Снимка: instagram.com

Единственото нещо, което ни е останало малко неясно като Виктория и Дейвид Бекъм не успя да mezimice си рожден ден в известния дворец на британското кралско семейство, но в крайна сметка това няма значение, важното е, че Харпър Бекъм е най-добрата страна за всички времена!

Начало снимка: mirror.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *