Холографски NOKTI – най-популярният сезон на TREND

Не се съмняваме, че следват всички новости, когато се споразумяват тайните на разкрасяването, затова предполагаме, че вече сте чували това Холографските нокти са най-популярната тенденция този сезон. Те приличат на фотографска техника, която представя образа в триизмерна форма, смазва, ефективно и винаги забелязва. Всичко за тази тенденция, както и как да постигнете себе си по този начин, ще ни съобщи следното от нашия сътрудник Катрин от блогаКома Бъни.

Не забравяйте: Научете какво всъщност се случва в тялото ви, когато прилагате лак за нокти

През изминалата година в света на ноктите имаше много нововъведения и аз вярвам, че за популярността на тази тенденция тя определено е отчасти отговорна популярна YouTube-ръка Simply Nailogical. Кой се интересува от повече подробности за тази техника и какво всъщност е "холо" и какво не, може да го обясни много по-добре и с прост речник моето обяснение за това как да разпознаеш този ефект / Поради падането на светлина върху повърхността те виждат цвета на цвета.

Опитах го, паднах на задника си, зададох го на Instagram Story и има история …

Видео: youtube.com

Първо, ще обясня как се използва това и след това да отговоря на често задавани въпроси за този маникюр.

→ Първо:

Взех Аура базов лак, които обикновено използвам при вземането на всеки маникюр.

→ Други:

Направих два слоя аура черен лак, за да стигна пълно покритие, Направих най-много усилия, за да направят заявката възможно най-точна.
 

→ Трето:

Най-важното – Направих гел покритие, Какво е това? Бутилката изглежда като лак, това е последен слой от гел, чиято повърхност не оставя лепкава пътека (така че се нарича "без кърпа").

След нанасяне на геловия слой, изсушете ноктите в лампата (времевата граница зависи от това дали имате UV или LED лампа, както и това, което производителят посочва)
* Важно е боята да е напълно суха! (в противен случай може да възникне "напукване" на слоевете лакове) *

→ Четвърто:

Прах, който идва в пластмасов буркан, внимателно отворен (Знам защо го казвам!) И я вдигнете с гъба, силиконов апликатор или със собствените си пръсти и го разтривайте в ноктите.

* И тогава магията вече се случва. Четвърти под A) се възхищаваме на отворената уста без текст *

→ Пето:

Нанесете същото отново гел покритие "не избършете" над ноктите и изсъхне в лампата.

И това би било!

Прочетете повече подробности за това как да направите този маникюр по-долу.

Този прах функционира ли с обикновени лакове? NE. Не е възможно да се постигне същия ефект, като се използват само обикновени лакове, без използването на UV лампи и гелове. Чух, че работи с така наречената база данни за водата, но не знам къде да я намеря, нито пък я опитах.

Работи ли с всеки гел? NE. Както пишех по-горе, каквото и да е гел, който използвам, ако повърхността на ноктите е лепкава след изсъхване в лампата, прахът няма да функционира. Използвайте какъвто и да е вид крайни гел, който не изисква отстраняване на нокътната плоча.

Къде може да се намери това? В интернет, разбира се.Имах въпрос от момиче, което има собствен салон, където получих това, и тя ми каза, че винаги ни търси, но неуспешно. Възможно е някои търговци на Facebook да имат, но не съм го виждал в магазина. Има няколко версии, моята е много достъпна и връзката е в края на пощата.

Има ли лак с този ефект? Да. Просто е трудно да се стигне до такива лакове, защото те са предимно от марки, които не са налични у нас. Виждал съм, че Златна роза е пуснала собствена колекция от холографски лакове на разположение от нас, и че China Glaze има собствена колекция със същото име (аз лично не харесвам копия).

Колко време трае този маникюр? В моята версия, не дълго. Аз съм фехтовка и аз казвам, че с тази комбинация, лак + гел не трае дълго и започва да леко избледнява, така че го извади след два дни.
Как се отстранява? Едва ли. Аз се шегувам, но не. Ако използвате гел лак, аз вярвам, че има проста техника. В моя случай, малко папка, малко дръпване и разкъсване (не правете това у дома!), Но забравете за ацетон.

Aura Instant Base
Аура – Счупеният рай
Роден на Pretty HOLO Powder
Clarissa Quick Fix Gel
ELLE от UV лампа

И ето много просто маникюр, който съм работил за видеото, което следва в края на поста.

Можете да го направите сами!

НЕ МИСЛИТЕ: Златни нокти и нокти – за модерен маникюр

В блога на Koma Bunny можете да намерите други интересни текстове от нашия сътрудник Катрин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *