ХОРОСКОП разкрива какъв е най-големият стрес за вашия знак

Тъй като всички сме различни чудеса и знаци, които естествено зависят от позицията на планетата и от това, което звездите трябва да кажат за нас, толкова е обичайно, че ще преживеем различни ситуации по съвсем различен начин. Затова ще бъде интересно да видите от ъгъла на зодиака, това, което е най-тревожно и ви излага на голям стрес. Това със сигурност ще ви помогне да избегнете подобни ситуации в бъдеще.

Разберете по-долу Какъв е най-големият стрес за вашия зодиакален знак?

Не забравяйте: Ретроградният Меркур и Пълнолуние 3 декември – основен повратен момент за вашия зодиакален знак

Овен

Основната характеристика на всички родени в този хороскоп е, че те мислят, че те са родени победители и че просто не могат да бъдат допуснати да признаят поражението. Разбира се, това в много жизнени ситуации помага и носи успех, но от друга страна, то може да бъде и основният източник на тяхното безсилие.

Когато Овен се намира в по-неблагоприятна позиция, или когато някой друг е по-добър от него в нещо, за него това е много стресова ситуация, която не успява да контролира неговия темперамент. само за тях нищо не е по-страшно, отколкото когато някой застраши това, което мислят е запазено само за тях, както и че е правилно да винаги водещ осребряване и гарантирана победа.

Телец

Снимка: bs757.com

Биковете са големи фенове на изкуството, добра храна, и всичко, което им носи удоволствие, лесно – големи хедонисти, които всеки нов ден в живота ми разглеждани като възможност за наслада. Те обаче са и велики материалисти, въпреки че често не го разпознават и най-вече обичат финансовата си сигурност. Това не означава, че скъперник, а напротив – искал да се харчат пари за пътуване, излети, вечери и т.н., но нищо не се знае колко това е изроди и нищо за тях е не по-голям източник на стрес, отколкото, когато видят, че техните източници на доходи пресъхнали, или когато се окажат във финансова криза.

В такива ситуации роденият в този хороскоп знак буквално парализира и не знае как да се върне на редовна писта.

Ако всичко това ви е известно, съветът е прост – трябва да печелите пари с парите си, за да не се излагате на стрес.

Близнаци

Близнаците са изключително активен знак звезда, която не знае какво означава да си почине, и който обича да бъде винаги активен, особено когато става въпрос за въвеждане на бизнес планове и постигане на целите си. Хората, родени в този знак, са изключително ценни и не искат да си почиват прекалено много, защото се чувстват толкова далеч от фокуса си.

Имайки предвид всичко това, е напълно разбираемо защо Blizanci е най-големият стрес, когато са принудени да забавят темпото си и да издърпат ръката за известно време. Докато другите ще видят възможността да се отпуснат, да си починат, да се посветят на себе си, този зодиакален знак предизвиква паника.

Със съобщение, което е доста добре от време на време се изравнят малко въздух и си починете от забързаното темпо, Близнаци посъветвани да бъдат внимателни, за да се избегнат всички ситуации, като например всяко физическо нараняване и т.н., защо не трябва да спрете с всичките им планове.

рак

Тук сме с емоционални раци – всеки знае, че този зодиакален знак е характерен за изразената чувствителност, уязвимост и съпричастност към другите. Поради това, знаейки, че чувствата винаги усложнява, защото отношенията между хората се променят, а животът е такъв, че често ние се е наранен, а не малки неща, които могат да бъдат много стресиращо за уязвими рака.

Какво е особено стресиращо за тази зодия дори не е пряко свързана с моментите, в които чувствата ръка директно ранени, но ситуациите, където хората, родени под този знак, предупреждение, че тези, които са близо до тях онеправдан.

Също така, това, което раците много трудно могат да понесат е, когато някой физически тормози животни – те могат да страдат в продължение на дни поради това. Също така, въпреки че рядко се показват чувствата си пред другите, хората, родени под този знак е действително много трудно да се толерира уединение, така че винаги предпочитат да бъдат заобиколени от хора, дори и с тях не говори нито дума.

Лъв

Снимка: lovepunky.com

Винаги се фокусира върху себе си, понякога по-малко, а понякога и повече нарцистични, нетърпеливи аудитория и признанието, че той е този, който е най-красивият, най-умните, най-добре – както ние опишете накратко тази зодия. Като всичко това предвид, ние не сме трудно да се заключи, че Lava огромен стрес всичко, което може да застраши неговия такъв е самостоятелно.

Този зодиакален знак е много трудно да се понесе, когато той не е в центъра на вниманието, едва ли ограничава костюма и реагира много насилствено. Просто, лъвовете са немислими, че те са без значение за някого, защото винаги се възприемат като най-важното лице на света.

Дева

Педантичен, прецизен, склонен да държи всичко под контрол и абсолютни псевдо-експерти – това са атрибути, които най-добре описват този зодиакален знак. Поради това, устройството няма да бъде mnoo на това да се случи, за да бъде под стрес – просто и най-малкото нещо, което излиза от контрол, както и тяхната перфектна хармония е застрашена, факт, който не е приятна ситуация за всяко лице, родено в тази зодия.

Независимо от това дали някой друг не е успял да се справи с очакванията си или в края на краищата не е доволен от себе си, Device е всяко отклонение от установения ред на стресиращата ситуация.

Какво все още е добре да се яде, когато те се подчертае, Virgin не губи контрол и не се оставяйте на страстите, но спокоен и уравновесен кроят какао, че веднага след като нещата се завърнат в своята идеална държава. Нека просто да споменем, че определено не е лесно за онези, които имат шеф на работа на работното място.

Везни

Докато се опитва по всякакъв начин да да отговори на желанията на всеки и да се отговори на всички, Везни често са изложени на стрес, и за тях най-високо напрежение, когато си мислят, че те не отговарят на нечии очаквания. Аз винаги мисля, че те не са достатъчно добри, че всичко, което правим може да бъде по-добре, и че винаги има някой, който ще докаже себе си, за да имат по-добро качество от тях – така да се каже, везни са постоянно под стрес, защото те просто като тълкува всяка ситуация – като потенциален корпус които те няма да могат да овладеят.

По принцип, тази тенденция на постоянно чувство на неудовлетвореност е пряко свързано с липсата на доверие, както и с големи усилия във всеки един момент всичко е в баланс и savršemoj връзка.

Скорпион

Според мнозина Скорпионът е най-тъмният знак на Зодиака, което означава тяхната разрушителност, насочена към другите, но по-често към себе си. Ситуациите, в които тази разрушителна сила се появява, са, когато Скорпионите вече не могат да възпрепятстват природата си и са резултат от стреса, на който са изложени.

Най-големият стрес за Скорпион е, разбира се, загубата на контрол. Всеки път, нещо, което е предварително планирана и замислена да бъде различен от очаквания, че ще бъде, Скорпион се чувстват така, сякаш срутване къща от карти, които за дълго време, за да се изгради. Тогава разрушителността им идва на светлината на деня и може да продължи много дълго време и най-често, както казахме, ги боли.

Стрелец

Снимка: themastercleanse.org

Победителите са оптимисти и страхотни авантюристи – световни туристи, които са дом на целия свят. Изследователски и творчески дух, жадни за нови знания и нови начинания, това описва естественото състояние на техния дух. Разбира се, всичко, което ограничава тяхната свобода, която те ценят и обичат преди всичко, е огромен източник на стрес за всички хора, родени в този знак.

Просто всичко, което те се поставят в калъп и да ги помоля да се държат в съответствие с добре установени клише, Стрелец ще бъде стреса, с които не ugavnom знаят как да се справят. В един момент те просто ще осъзнаят, че са загубили същността си и ще навлязат в едно ново приключение, поради което те често ще жертват отношения с близки и близки хора.

За Стрелец стреса е всичко, което не му позволява да бъде това, което е.

Козирог

Този хороскопски характер не само има огромни очаквания за себе си, но също така е убеден, че другите влагат надежда в него. Ето защо той винаги се опитва да даде 100% от своите възможности и да блести в пълно блясък. Въпреки това; Козирози, независимо от факта, че благодарение на тези вярвания имат огромна мотивация винаги да прогресира на всяко ниво, също са постоянно изложени на огромен стрес, тъй като най-голямото им страх, че няма да успее да доведе до това, което са намислили – страх от падане ги съпътства на всяка крачка.

Това означава, че тичинките и Силните Жарци също имат слабата си точка.

Водолей

Водолеите са самосъзнателните и имат ясно изразена социална интелигентност – знаят как да общуват с хора по правилния начин, вие знаете дипломатическия диалог, както и постоянно разсъждават върху това, ситуацията в обществото. Рядко е знак, който се съсредоточава толкова много върху актуалните проблеми и проблеми на социалната общност, към която принадлежи, което всъщност е основният източник на стрес за хората, родени в този знак.

Водолей дълбоко ще разтърси до всякакъв вид несправедливост, че е било направено към индивида, или drušvenoj група наистина ще се разстрои лошата политическа ситуация и ще посвети времето си говори с други хора за нещо, което го притеснява като индивид, който иска да бъде активен част от обществото и като такъв шивач на съдбата си.

риба

А рибите са свободни умове и дух, треперещи и подскачащи, и обичат да напускат пътеката за приключения. Това обаче не означава, че не им пука какво мислят другите за тях – напротив, това е основният източник на стрес за родените в този знак за хороскоп.

Рибите не могат да се справят с ситуации, в които други хора са разочаровани. Те искат да бъдат обичани и любимата в обществото, а когато някой се опитва да привлече вниманието им към техните слабости, което е съвсем нормално, защото всички ги имаме, за тях е огромен източник на стрес.

Въпреки че е трудно да се преодолеят тези чувства, обаче, не са напразни риба, за разлика от някои други зодиакални знаци, но колко не успяват да се справят с импрегниране ми несигурност.

Начало снимка: Business Woman Media

Гледайте видеоклипа: Part 1 – The House of the Seven Gables Audiobook by Nathaniel Hawthorne (Chs 1-3)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *