ХРАНИ в ежедневното хранене, причинено от негативни миризми на тялото

Въпреки редовната и адекватна хигиена, когато става въпрос за грижата за тялото, както и използването на адекватни козметични продукти, много от тях често са изправени пред проблема с неприятните миризми. Има много фактори, които могат да повлияят на това и които стимулират секрецията на мастните жлези, а типът храна, която влизаме всеки ден в тялото си, със сигурност е един от тях.

Разберете по-долу какви храни трябва да избягвате, за да разрешите проблема с неприятни миризми.

НЕ МИСЛИТЕ: 3 яде грешки, които са гарантирани, че ще доведе до излишни килограми

домати

Някои научни изследвания свързват увеличеното потребление на домати с храна и прекомерно изпотяване, дължащо се на големи количества терени и каротиноиди в тях. Разбира се, това не означава, че трябва да го изхвърлите напълно, но да бъдете умерени, когато става дума за домати.

Млечни продукти

Интересно е, че почти всички южноазиатски жители са непоносими към лактозата поради липсата на ензими, които са отговорни за смилането на млечни продукти. Въпреки това, те не са изолирани случаи дори и в други части на света, и това е общоизвестно, че големия си представителство в диетата води до лошо храносмилане, проблеми с газове и следователно неприятно mirirsima. Също така в тези ситуации се усеща неприятната миризма на тялото, т.е. потта, която прилича на миризмата на зеле. Ако забележите, че имате такива симптоми, препоръчваме да премахнете млечните продукти от диетата.

риба

Известно е, че рибата се препоръчва като част от редовен режим на хранене, и е богат на витамин А. Той също така е богат на холин, вещество, което е в някои хора естествено повишена, и в такива случаи, присъствието на риба в храната може да предизвика проблеми с неприятни миризми, които в определени ситуации той също се лекува с медикаменти.

Броколи, карфиол, зелепринадлежат към едно семейство на зеленчуци, които karakeriše големи концентрации на сяра, която винаги води до проблема на неприятни миризми при прекомерно потене въпросния, както и газове в случай на трудно заваряване. Разбира се, не трябва да ги изхвърляте от диетата, защото те са богати на фибри и витамини, но все пак ограничават употребата им.

Зърнени култури, лешник и други ядки

Поради високото съдържание на фибри, те определено се препоръчват като част от редовната диета, но те също така предизвикват появата на газове. За да се избегне този неприятен проблем и да се продължи с тяхното потребление, се препоръчва да се изпие колкото се може повече вода, която регулира наличието на въглероден диоксид и водород.

Черен и чесън

Известно е, че арката е враг номер едно, когато аромата на тялото е неприятна, както и дъхът от въпросната уста. Въпреки че тази храна е неизбежна при подготовката на много вкусни ястия, не бива да прекалявате с нейната употреба.

Червено месо

Препоръчва се за тези, които се грижат заради високото съдържание на желязо, но трудно се смилат от другата, причинявайки излишно изпотяване и повишена миризма на тялото.

алкохол

Известно е, че дъхът на тези, които консумират алкохолни напитки, не е приятно. Нещо повече, той го прави, защото черният дроб не е в състояние да обработва това количество течност, така че тя отива в кръвния поток, пряко posleldica е, че лицето е под влиянието на алкохол отчетливо се чувства същото.

Чай и кафе

Черен чай и кафе, са по-специално, специфично от факта, че сухота в устата, и при такива обстоятелства, където влажността и липсата на слюнка, бактериите се размножават много по-бързо, което води до neprijanim дъх. Много по-добър вариант е зелен чай, който има антибактериален ефект.

импулси

Махагонът вероятно е първият в списъка с храни, които причиняват разливи и газови проблеми. Въпреки това, не трябва да ги премахнете от диетата, защото те са богати на витамин от, флуор, желязо и т.н., и да се противодейства на нежеланите последици, ги накиснете във вода в продължение на 8 часа преди употреба или подготовка.

пушене

Дунавският дим не само засяга цялостното здраве и организъм, но и прави цялото тяло да се чувства върху никотина, който преминава през белите дробове към кръвта и към всички пори. Също така, пушачите се потят значително повече от останалите.

Не забравяйте: Защо слънчевата светлина е толкова благосклонна към нашия организъм?

Сигурни сме, че предишни знания и предложения ще ви помогнат да се справите с проблема с неприятните миризми.

Източник на снимки: brightside.com

Начало снимка: romper.com

Гледайте видеоклипа: Die 5 Biologischen Naturgesetze – Die Dokumentation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *