Чувствайте се и приемайте себе си със 7 ключови стъпки

Единствената връзка, където остана през целия ми живот, безусловно и неизбежно, е връзката със себе си. Имайки предвид това, че е много важно, че тази връзка е значително по доволни и да опознаете себе си отново и отново и да бъде в приемственост с всички промени в живота са неизбежни и че следват различните му етапи – без да се замисля за тези физически промени когато лицето изглежда намачка повече, но тези от тях, свързани с техните собствени чувства, нагласи, приоритети … време за себе си и обичат себе си е нещо, което се научава и това, което ни сближава с собственото си същество, защото няма нищо по-лошо, отколкото когато той преживял някакъв живот и не познаваше себе си и се обичал. Ето защо, според темата, ние сме подготвили за вас съвети, които са най-добри за вас да обичате себе си, и прочетете повече за това по-долу.

НЕ МИСЛИТЕ: Тайнствени условия, които се случват при нас, докато спим

1. Научете се да се смеете на себе си

Животът, макар и изключително сериозен, понякога не трябва да се приема твърде сериозно. Разбира се, винаги трябва да направят всичко възможно в положението на нещата, които се грижат за това, но трябва да се разбере, че много обстоятелства nepredvidiljive и че много не зависи от нас, но смехът лекува, и със сигурност много по-добър вариант, отколкото за себе си издържате недоволство и горчивина.

Снимка: fr.pinterest.com

2. Научете се да простите

Самостоятелно любов винаги е построен през отношения с други хора, и то не е свързано с егоцентризъм, защото тя вече надхвърля по негативен вид се фокусира върху себе си. Взаимоотношенията с други хора, разбира се, могат да бъдат много сложни и понякога включват думи и действия, които могат да навредят. След това най-важното нещо в него намери сили да прости, дори и да се разбере другия човек, защото това е правилният начин и да изгради себе си като личност.

3. Инвестирайте в приятели

Щастието и любовта към себе си също се отразяват в приятелства – връзки, които ни помагат и обогатяват по толкова много начини. Истинските приятелства следователно продължават да съществуват от години и се съпротивляват на много изкушения.

Снимка: hipwee.com

4. Огледайте себе си

За да бъде влюбен в себе си, най-важното е да се вгледате в себе си и душата си – моментът на истината и способността да се реалистично анализира всичките си недостатъци, да се отбележи полета Къде другаде можете да се надстройват като човек, за да се изправи за страховете си и дори да потъне заедно с тях, за да може да се издигне на повърхността, като по-добри хора, които се приемат и работят върху себе си.

5. Намерете цел

Да бъдеш в мир със себе си означава намиране цел – първата цел в някои ежедневни неща, интереси, а след това, че животът, което означава, че сте разбрали това, което е най-важното в живота, който цели да се стремят към и че екологичните ценности са си наложителни и Етичен кодекс ,

Снимка: addicted2success.com

6. Бъдете активни в спорта

Не на последно място не е важно този физически компонент, който предполага любов към вашето тяло, състояние, здраве и съответно същественото му същество. Спортът ни освобождава от негативност, почиствайки нашето тяло, но и нашата душа.

7. Прекарайте време със себе си

Whirlpool житейски обстоятелства и ситуации, може да бъде много жесток и че ние сме доста неясен и откъснат от себе си, какво можем да направим дългосрочна нещастен и отчуждени от себе си. Ето защо, без значение колко е невъзможно да се работи, намерите време, което ще се изплаща, когато се занимават със себе си и да бъде честен със себе си – това е единственият начин, че животът ви е във вашите ръце, че те обичам така, но това винаги се опитва да го направи по-добре.

Снимка: successyeti.com

Обичайте себе си и ще имате много повече любов към другите!

НЕ МИСЛЯЙТЕ: Проверени начини за преодоляване на разрушението възможно най-скоро

Начало снимка: chartcons.com

Гледайте видеоклипа: Week 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *