ШОК – Защо Кейт Мидълтън няма да бъде на сватбата на принц Хари и Меган Марке?

Както вече знаете, в последните дни всички очи са превърнати в английско кралско семейство, очаквано от голяма гала-сватба Принц Хари и известни актриси Меган Маркел, обявен за май следващата година. Разбира се, това, което е най-интересно, е кой несъмнено ще се случи в света на известни събития, кой ще бъде в ролята на булката и кой ще бъде поканен. В този смисъл това е съвсем логично Херцог на Кеймбридж има важна роля в тази сватба, но не изглежда както трябва, че е обратното и че няма да присъства, а не защото тя ще стане майка през април 2018 г. за трети път!

Разберете по-долу защо Кейт Мидълтън може да не е на сватбата на принц Хари и Меган Маркел!

НЕ ИЗМЕНЯМ: Партия в самолет? Ето как Chrissy Teigen празнува рождения си ден! (Снимка)

Докато все още всички се занимават с темата за младото княжеско вероизповедание и популярната актриса, те крещят, че тяхната сватба няма да присъства не по-малко или не повече от Кейт Мидълтън!

Снимка: harpersbazaar.com

Какво наистина е това? Както знаете, протоколите на британското кралско семейство са доста строги и според тях на сватбената церемония на принца Хари и Марк, не би било уместно да присъстват на същото Кейт,да не говорим, например, да бъде в ролята на шаферка!

Експерти, които изучават кралското семейство, твърдят, че правилата за нея са тежки, защото бъдещата кралица – Принц Уилям е след баща му Чарлз, който е бъдещият наследник на короната, е първият в съответствие с трона.

Очевидно е, Кейт Не го познавам добре Меган Маркъл, а другата причина е, че не е протоколът, че бъдещата кралица ще присъства на друга кралска сватба!

В края на краищата, нека си спомним това Кейт тя не беше младоженец на сватбата на сестра си Пипи Мидълтън.

Снимка: news.com.au

Въпреки това, според някои твърдения, почетните роли на сватбата могат да принадлежат Принц Джордж, който може да бъде "страница момче", aшарлота шаферките.

Снимка: marieclaire.com

Какво мислите за всичко това? Ще го направим Кейт Мидълтън нарушават Кралския протокол?

Начало снимка: cetusnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *