3 ГРЕШКИ В ХРАНА, ЧЕ ГАРАНЦИИТЕ ОСИГУРЯТ МНОГО ЛЕВИЯ

Дори когато се опитваме да следваме препоръчаните навици за здравословно хранене, може да се случи, че балансът ни показва фигура, която не ни харесва. Това означава, че правим нещо нередно. За да запазите тънката линия, трябва не само да избягвате бързо хранене, сладки и газирани напитки, но и да спазвате определени правила относно приемането на определени храни, количеството им, как да ги комбинирате и т.н. Как няма да се намирате в ситуация, в която да растете, и докато мислите, че правите всичко правилно, разберете по-долу които 3 яде грешки със сигурност води до излишни килограми.

НЕ МИСЛИТЕ: 3 Надеждни начини за разграничаване на ГМО от биологични храни

1. Не уточнявайте размера на порцията

Ако вашата храна е здравословна, в смисъл, че тя е богата на протеини, фибри и т.н., това не означава, че не можете да ядете тези храни в неограничени количества. Те са добър избор за тялото си, защото те са богати на витамини и хранителни свойства, но също така имат калорична стойност, което означава, че той може да повлияе на линия. Например, пълнозърнест ориз е опция в храната, която всички диетолози препоръчват, дори и само защото той препоръчва яденето двоен дял, странични ефекти са доста сигурни.

Снимка: quemas.mamaslatinas.com

2. Не яжте зеленчуци

Ако вашата диета с ниско съдържание на зеленчуци, и докато ние не означава само зърната, които можете да се подготвят под формата на зеленчуци, като боб, грах и фасул, но също така да kafriol, броколи, моркови, зеле и други маруля – това определено е нещо, което трябва да коригира. Зеленчуците са отличен избор: Той е богат на фибри, има малък брой калории и съдържа в себе си много вода, всички от които е в полза на диета не води до наднормено тегло.

Снимка: pinterest.com

3. Не ядете мазнини

И накрая, една от най-заблуждаващите грешки, т.е. всички мазнини отиват. Здравословни мазнини, като тези в зехтин, авокадо, риба, препоръчително с абсолютно всякаква хранителна гледна точка, като част от здравословния начин на хранене. Този тип храна ви държи от седене по-дълго и осигурява на тялото ви необходимите хранителни съставки.

Снимка: medscoopdaily.com

Не пропускайте: 6 ежедневни навици, които са вредни за тялото ви, а вие дори не са наясно от тях

В допълнение към тези хранителни навици, не трябва да се страхуват от наднорменото тегло.

Основна снимка: gobankingrates.com

Гледайте видеоклипа: Roses Have Thorns (Part 11) Airstrike in Lugansk City

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *