3 LAKA ajlajner izgleda za letnju sezonu!

Stiglo je leto! A to znači vesele i razdragane boje! Ali one ne moraju biti rezervisane samo za modne kombinacije; unesite ih i u rutinu šminkanja, a koje godišnje doba je idealnije za to od leta? Pogledajte 3 LAKA ajlajner izgleda koje će istaći vaše oči u momentu!

#1: Dodir tirkiza – za ovaj izgled su potrebne dve boje ajlajnera; crni i tirkizni. Izvucite liniju ajlajnera na gornjem kapku, onako kako ga inače izvlačite (naša preporuka je cat eye), a zatim ispod donjih trepavica i zenice dodajte malo tirkiznog. 

#2: Duboko plavetnilo – umesto crnog ili braon kreona za oči uokvirite ih plavom bojom. Ovako ćete osvežiti svoju dnevnu rutinu šminkanja i dodaćete malo tropskog duha vašoj pojavi.

#3: Drugačiji ugao gledanja – za malo misteriozniji pogled, dodajte plave olovke za oči u unutrašni deo oka, pored suznog kanala i pogledajte kako vaše oči dobijaju drugu dimenziju.

Sve što treba da zapamtite kada je šminka u pitanju, je da date sebi potpunu slobodu da kreirate nove načine i izglede šminke na vašem licu. 

Možete vi to same!

Foto: refinery29.com

Смотрите видео: BRZA prolecna sminka – aktuelne boje na vašem licu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *