3 metode za USPEŠNO uklanjanje mitisera

Nemojte trošiti novac kupujući skupe trakice za uklanjanje mitisera. Mi vam nudimo jeftinije i EFIKASNIJE rešenje, koristeći namirnice koje već imate u domu. Pogledajte 3 metode za USPEŠNO uklanjanje mitisera!

#1: Cimet i limun – pomešajte kašičicu cimeta i limunovog soka, tako da dobijete pastu. Nanesite na problematičan deo kože i ostavite 15 minuta. Nakon toga isperite mlakom vodom. (Cimet ume da bude grub na koži i da izazove iritaciju, tako da vam savetujemo da pre nego što nanesete sve odjednom, probate da namažete malo paste i sačekate da vidite kako će vam koža reagovati). Za efektniji učinak, dodajte i pola kašičice kurkume.

#2: Soda bikarbona i mineralna voda – pomešajte dve kašike sode bikarbone i malo mineralne vode (onoliko koliko je potrebno da napravite pastu od smese). Nanesite na problematični predeo i sačekajte da se smesa osuši na koži. Nakon toga isperite mlakom vodom i blagim trljanjem peškira. 

#3: Med, paradajz i ovas – pomešajte kašičicu meda sa pola šolje soka od paradajza i dodajte ovsa koliko treba dok ne nastane smesa gusta kao pasta. Nanesite na predeo sa mitiserima i sačekajte 10 minuta; nakon toga isperite toplom vodom.

Ove prirodne paste za uklanjanje mitisera će rešiti svaku vašu muku! „Borba“ za čistu kožu nikada nije bila lakša i efikasnija!

Možete vi to same!

Foto: femalesdress.com, rushnews.rush.edu, 9jafood.com.ng, somengba.com, prescriptionfact.com

Смотрите видео: UKLANJANJE DLAKA SA LICA PRIRODNIM PUTEM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *