4 ключови модни парчета Lauren Conrad

Всеки от нас има любими рокли, които не просто изтегляме и къде се чувстваме най-добре и които в крайна сметка правят патица от нашия стил.

Такъв е случаят с една от най-големите модни икони днес – Лорън Конрад!

Този моден дизайнер и блогър има свой собствен връх 4 облекла която през годините на изграждане на стила си се превърна в точката на нейното признаване.

Ето какво е …

1. Талия около кръста –Лорън обича да насочва вниманието си към талията, като подчертава линията на тялото и прибавя към женствената бележка. Той обича да ги комбинира с къси рокли, които с помощта на тесен или по-широк колан освежават и им дават нов живот.

2. Кожени панталони –Кожените панталони са любимото облекло на голям брой известни гиганти, както и Лорън Конрад. Тя ги комбинира с широки блузи и туники, като ги прави баланс между горната и долната част на комбинацията и им дава спокойна бележка. В случая на този блогър, в комбинация с кожени панталони, най-често ще видите черни салони.

3. Тесни дънки –Класиката, с която нямате никакви грешки и която можете да облечете почти винаги – Lauren Conrad, разбира се, я прие и я сложи в любимите си рокли. Най-често ги носят в ежедневни варианти, като ги комбинират с летящи памучни блузи, тениски и ризи. Обувките, които носи с тях, са почти ясни.

4. Голяма чанта –Голямата чанта е най-добрият приятел на момичето и Лорън го знае! Тя може да ви струва всичко, което ви е нужно, за да разменяте деня. Тя перфектно допълва всекидневния стил и дава една доза елегантност и бизнес.

Какви са вашите любими рокли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *