4 Надеждни признаци, че вие ​​и Вашият ПАРТНЬОР не сте един след друг

Вие се влюбихте и всичко в началото показа, че най-накрая сте намерили някой, с когото можете да постигнете сериозна любовна връзка. Въпреки това, докато меденият месец на вашите взаимоотношения минава през, вие също сте осъзнали, че някои от нещата между вас двама не са прави. Независимо дали това е поведението, характерът или отношението ви, които ви изненадаха, най-вероятно вероятно ще мислите, че това е само един преходен период и всичко ще бъде навсякъде. Все пак това не е така.

По-долу ви представяме 5 надеждни признаци, че вие ​​и вашият партньор не сте един след друг.

НЕ МИСЛИТЕ: Типове хора, с които е опустошително да се влюбват

Имате напълно противоположни очаквания за живота

Снимка: huffingtonpost.com

Докато някои разлики, като тези, които слушат музика, или предпочитате да прекарват времето си у дома или навън с приятели, общо взето незначителен, или най-малкото подлежи на компромис, има и такива, непреодолими, около които просто няма преговори.

Ако, например, не искате децата и вашият партньор смело иска да бъде в ролята на родител, това е пример за такава непреодолима разлика. Или – сте кариерист и той иска да бъде домашен тип или обратно – Вие сте този, който иска да наруши амбициите му, просто във всеки един от тези случаи вашият очакванията за живот са напълно различни, Възможно ли е да се прави компромис? Не, защото това би означавало, че сте се отказали от себе си и никога няма да сте щастливи, защото тези разлики ще ви чакат като бумеранги.

Разбира се, това не означава, че в никакъв случай не е възможно да промените вашите желания и очаквания, но това промяната трябва да идва отвътре – от себе си, и не трябва да се налага от партньор.

Партньорът ви приема за даденост

Не против прекалено много на ума си, не се консултират с вас или не дребни за вземане на важни решения, винаги действа по начина, по който той иска, и вашето съществуване на практика е сведена до функцията на жената, която трябва да бъде перфектен гейша. Всичко това означава, че не Спазва вашата личност, и това е нещо, което определено не трябва да толерира.

Ако забележите, че винаги се опитва да те вземе оплаквайки другитеИ това е просто не е от значение, не е една дума, която идва при вас без никакво желание да се опитаме да разберем любовта да преувеличават и да променят поведението си, а след това определено е знак, че вашият партньор не е за вас.

Тя не взема под внимание вашите желания и нужди

Снимка: lovepanky.com

Любовната връзка, която почива върху взаимната любов, предполага Необходимостта да се радвам – разбиране, символични жестове на внимание, както и емоционална и сексуална нужда на партньора ви.

Ако забележите, че вашата връзка не е така, или че вашият партньор не е в най-малко грижи за вашите нужди и желания, и това е типът на съществените елементи близки отношения не се изисква за удовлетворяващо форма без съдържание, е съвсем сигурно, че вие не сте един за друг,защото е сигурно, че в такава връзка ще бъдете недоволни.

Това отнема и не дава нищо в замяна

Снимка: true-code.com

И накрая, ако сте постоянно VI тази страница по отношение на който се опитва по различни начини да задоволят партньора си, винаги разбират своите потребности, а и на вас никога не удря по същия начин и не се отнасят с теб като човек, с когото той споделя романтична емоция, а след това Въпросът е дали трябва да бъдете свързани с такъв човек.

Егоизмът няма място в любовна афера, защото да обичаш някого означава реципрочност и даване.

НЕ МИСЛИТЕ: Частни детективи са открили – 4 доверени знака, че вашият партньор ви изневерява

Ако сте се разпознали в тези описания, то може да е определено време да прекратите връзка, която не ви отговаря.

Начало снимка: keywordsuggest.org

Гледайте видеоклипа: Die 5 Biologischen Naturgesetze – Die Dokumentation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *