6 навици на хора, които винаги са FIT

Вероятно винаги сте се чудили как FIT хората винаги имат време и енергия да тренират? Как могат винаги да имат плочки и бицепси? Тайната на тези хора обаче е в няколко "малки неща" …

1: Упражнение, дори когато имате само 15 минути свободно време, Петнадесет минути упражнение е по-добре, отколкото да не практикувате изобщо. Ако имате 15 минути преди да влезете в душ или да се наложи да се срещнете с приятелите си след това, направете серия "Jumping Jacks" с любимата си поп песен.

2: Смесете спорта.Един ден правят йога, друг ден аеробика, опитайте третия ден за нещо по-екстремно като свободно катерене или паркове. Важно е, че вашето рутинно не ви безпокои.

3: Вместо да прескочите упражнението, помислете как ще се почувствате след напрегнато упражнение. Въпреки че много тренировки са болезнени, физически и психологически (при натискане напред), имайте предвид ударите на ендорфина, които ще получите след двучасова тренировка. И, разбира се, мислите си как да спим здраво цяла нощ.

4: Яжте правилната храна. Много е важно да сте здрави и редовни. В ежедневието си въведете повече фибри, протеини, плодове и зеленчуци. Заменете млечния шоколад с богато антиоксидантно черно. Задръжте тестото и алкохола на минимум.

5: Практикувайте у дома или на открито, ако не сте фен на фитнес. Не забравяйте, че за добро обучение не е нужно да използвате всички тези джаджи, които съществуват във фитнеса. Важно е да правите минимално обучение всеки ден и да активирате тялото си.

6: Вместо да мислите как ще изглеждате, когато отслабнете, съсредоточете се върху това как ще се почувствате. Упражнението активира производството на ендорфини и ще видите резултати много бързо, ако не се претоварите с как изглеждате.

Можете да го направите сами!

Снимка: congresorseticaydesarrollo.com, cosmopolitan, com, congresorseticaydesarrollo.com

Гледайте видеоклипа: Samadhi Movie, 2017 – Part 1 –

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *