7 NAVIKA, която трябва да придобиете, за да загубите най-накрая скоростта на килограмите

Непрекъснато се опитвате да отслабнете, но ви липсва постоянство и добър план, с който наистина ще се придържате, без тези изключения – само едно парче торта, защото човек е като никой. Ако това ви звучи познато, това е правилният текст за вас. Време е най-накрая да влезете в любимите си джинси и да се почувствате добре през това лято. За това, разбира се, се нуждаете от добре проектирана диета и планирано обучение, което да ви помогне да постигнете желания резултат.

По-долу разберете кои от тях Трябва да придобиете 7 навици, за да отслабнете.

Нека започнем на ред:

1. Трябва да балансирате обучението си така, че да включва кардио упражнения и упражнения. Същото упражнение мощност ще укрепи мускулите, но вие няма да загубите достатъчно калории, а оттам и на сърдечно няма да постигне желания ефект, тъй като мускулите ви ще бъдат слаби отново и няма да загубите достатъчно калории. Така че, комбинацията от тези две последователности е необходима при рутинното упражнение!

2. По време на редовното тренировка, не позволявайте интензивността на тренировките ви да бъде винаги същата, тъй като тялото ви няма да направи допълнителни усилия, което е необходимо, за да се намалят килограмите. На следващия път, например Увеличете теглото на тежестите, докато правите упражнения за захранване, или всеки път изпълнявайте 500 метра – тялото ви трябва винаги да му дава нови предизвикателства.

Снимка: eatthis.com

3. Ако не премахнете захарта от ежедневното меню, усилията ви да отслабнете ще бъдат доста безсмислени. За да бъдем наистина дисциплинирани този път, не е достатъчно просто да спрете да ядете сладки, но също така да обърнете внимание на чайника, който храните съдържат захар в себе си – напр. сушени плодове е истинска бомба от въглехидрати, така че, въпреки че това е целесъобразно в някои случаи е най-добре да го премахнете от списъка с храни, които се хранят по време на специален режим на загуба на тегло.

4. Определено изберете протеини вместо въглехидрати! Дори ако това не е вашето намерение, освен ако не обърнете специално внимание на това, което ядете през деня, лесно може да се случи, че 50% от него са въглехидрати. Така че, например, овесена каша, а вместо това се препоръчва да се комбинират здравословни мазнини и протеини, като например, сьомга с авокадо, или за тези, които харесват – яйцата също са чудесен избор за закуска. Освен това, за обяд, винаги можете да се яде месо или риба със салата, а вечерята може да бъде подобна на обяд, с изобилие от зеленчуци, като, да речем, броколи или на скара патладжан.

Снимка: essentialhealthweightloss.com

5. Алкохолните напитки не се вземат предвид. Ако се насладите на коктейл, на чаша вино или бира по време на тези летни дни, би било най-добре да отнеме известно време да се откаже това удоволствие, защото ние сме сигурни, вие сами знаете колко калории алкохол.

Снимка: baomoi.me

6. Ограничете отделни въглехидрати до периоди преди и след тренировка и по този начин няма да възпрепятствате темпа на загуба на тегло. Разбира се, е позволено само въглехидрати като кафяв ориз, плодове и пълнозърнести бисквити с изцяло от зърнени култури, които могат да бъдат успешно интегрирани при здрави.

7. Кук у дома и планирайте ястията си предварително, за да се придържате към диетата си. Ако не го направите, поради липсата на здравословно хранене, докато сте, например, При почивката за обяд ще намерите по-лесно да стигнете до опустошително разнообразие от храни, които ще ви разкъсат на загубата на тегло.

Ако наистина следвате предложените указания, излишните килограми непременно ще престанат да бъдат ваш проблем!

Начало снимка: medallionweightloss.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *