8 ДАРЕНИ КОМБИНАЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕ

Сезонните пътувания продължават през цялата година, но годината ни вдъхновява особено, за да се отървем от нашите градове и да отидем на нови места, да видим други държави и да срещнем други хора.

Всяко пътуване изисква определен багаж в куфара, така че няма да носите топло дрехи на морето, а при пешеходен туризъм дори няма да мислите за бански костюм.

В днешния пост откриваме съвършените рокля комбинации за всеки TIP пътувания.

1. Разглеждане на града –Ако решите да прекарате почивката си в разглеждане на нов град, тогава комбинацията ви на първо място трябва да бъде удобна. Обувки, особено, защото трябва да прекарвате цял ден с вълнение, снимане и наслаждаване на сцените, предлагани от новите градове. Обувките са плоски, а когато става въпрос за дрехи – приятни естествени материали, пластове дрехи (защото със сигурност ще прекарате цял ден навън) и голямо куфарче, което ще пасне на всички сувенири. Разбира се, камерата около вратата е трябва да има

2. Още –Повечето от нас ще отидат там през годината, а модата за морето всъщност означава само един – треперещи, леки материали! Рокли, поли, шалове са всичко, от което се нуждаете! Можете да ги увиете в бански костюм, но там също можете да прескочите до плажа или да отидете в местния магазин. В морето, тази спокойна модна атмосфера се управлява, така че ние го обичаме толкова много! Отдо обувки или сандали, а на плажа си краката са краката ви!

3. Ден в морския град –Градовете на морето имат специален чар и атмосфера, която никой друг няма! Миризмата на морето и солта във въздуха, павирани улици, малки магазини, специфични архитектури – всичко това в нас предизвиква специално настроение. Когато посещавате морски градове, дрехите трябва да са леки, но стилни. Пръчки, които винаги приличат на моряци, шапка, за да ви предпази от слънцето, тъмни, бели, червени нюанси, слънчеви очила, черупки като детайли – всичко това ще допринесе за вашия перфектен стил за този вид ваканция.

4. Приключение в пустинята –Ако пътувате в пустинни страни или поне посетите тези фантастични пейзажи, трябва да знаете как да се обличате. В пустините има огромна топлина, така че трябва да изберете леки материали, но слънцето е много трудно да срещнете сянка, така че трябва да покриете тялото колкото е възможно повече. Тънките дълги ръкави са идеални. Също така, трябва да защитите главата си от слънцето, така че шампоаните и шапките се препоръчват. От обувките, най-добре е да избирате по-дълбоки модели, така че да не свършвате с краката, за които пясъкът е залепен, а вие се надрасквате и късате.

5. Пътуване до Близкия изток –Ако възнамерявате да посетите държава от Близкия изток, преди да пътувате, попитайте за роклята на страната. Може да не е уместно да се разхождате по улиците в къси поли и тениски. В този случай, макси рокли и поли са идеално решение! Няма да бъдете горещи, ще покриете краката си и ще изглеждате добре. Можете да покриете рамото с модерно яке или украшение за уши, а ако културата на страната изисква покрита коса, има много стилен начин да носите шал около главата си.

6. Планинарство –Ако прекарате вашите ваканции в бързаме, спортен гардероб е най-добрият избор. Трябва да се чувствате комфортно, да имате свобода на движение … Голяма раница, в която ще намерите сандвич, вода, спални чували и цялото необходимо оборудване за престоя в природата е необходимо! Вземете слънчеви очила, за да се предпазите от силно UV-лъчение. Облечете се стилно, защото климатът в планината е много променлив.

7. Safari trip –Ако имате късмет, че следващото ви пътуване включва приключение за сафари, трябва да знаете, че този вид ваканция изисква специален стил на облекло. Удобните обувки, които предпазват краката ви, са много желателни (ботуши или най-малко по-дълбоки обувки), докато дрехите трябва да са в неутрални тонове, за да можете да наблюдавате неподходящо животните. Природните материали са подразбиращи се, защото трябва да прекарате целия ден на открито в топлината и да се разхождате в природата.

8. Почивка в града –Ако все още сте в къщи и прекарате ваканцията си на известните улици на града си, модният стил със сигурност трябва да задържи градския отряд. Имате кафенета, ресторанти и клубове като модния подиум. Опреснете всяка комбинация с личния си печат и уникални модни детайли.

Можете да го направите сами!

Foto:babble.com, google изображения, Pinterest

Гледайте видеоклипа: Marcus du Sautoy: Symmetry, reality’s riddle

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *