8 неща, които трябва да обърнете внимание на обувките SHOOTING

Вие знаете тази ситуация – опитахте фантастични обувки или сандали и работехте в магазина, както е създаден за вас. Но когато дойдохте вкъщи и ги носехте известно време, забелязахте, че не е така и че вече започват да ви разболяват.

И не е необичайно да си купувате скъпи обувки, но след няколко часа, носенето буквално се разпада!

За това трябва да бъдете много предпазливи относно купуването на обувки и да не позволявате на вашата красота да се облекчи.

Вижте нашия малък справочник 10 неща, които трябва да обърнете внимание при закупуване на обувки.

1. Анатомични подложки – Само 20% от стъпалото всъщност докосва обувката, което означава, че цялото телесно тегло е насочено към 1/5 фута! Разбира се, става въпрос за обличане на стилуса. За да облекчите живота на високите токчета, потърсете обувки с анатомични подложки, тъй като ще се поберат най-добре на крака. Лошата страна на историята е, че рядко производителят поставя анатомични подложки в обувките си. Определено има алтернатива – пазарски чанти, които можете лесно да поставите във вашите обувки.

2. Обувки за обувки – Обувка, която създава промяна от петата до пръста, е много важна, когато става въпрос за комфорта. Стичът може да бъде изключително висок, така че все пак ще бъде удобен, ако има добър спад. Някои производители вмъкват платформена в под пръстите при такова падане ги правят по-малки и обувките са по-удобни.

снимка: happy.dnevnik.hr

3. Пропорция – Това може да е едно от най-важните неща за обувката за обувки. Размерът на стик, който ще ви е подходящ, зависи от дължината (размера) на крака. Необходимо е да се създаде пропорционалност, която да създаде добър баланс.

4. Подкрепата е от решаващо значение – Каквито и да са видовете обувки, които ще купите подкрепата, която трябва да дадете на крака си, е от решаващо значение. Кракът трябва да бъде здраво закрепен, подметката е здрава, така че обувката да не се изплъзне отстрани докато вървите.

снимка: tw.taobao.com

5. Обърнете внимание на шевовете – Представете си обувките като люлка за краката си. Всичко трябва да бъде меко и нежно, за да не се повреди деликатната кожа на крака, която е изключително тънка. Всичко, което се прави от най-меката кожа, ако шевовете по краищата на материал, обувки ще са удобни – вие scratchers и създават мехури.

6. Гъвкавост – В допълнение към своята твърдост, еластичността и гъвкавостта на обувките, по-точно на талията, е много важна. При ходене, е необходимо да обувки, балет, маратонки – каквото и да носите – да се огънете с крака си.

снимка: pixabay.com

7. Потърсете качество – Да, когато става дума за обувки, качеството означава по-висока цена, но това определено са парите, които не можете да спестите! Обувката е част от вас през целия ден, това е продължение на крака и трябва да е удобно! Отделете малко удоволствие от няколко месеца, за да събирате пари за качествена и чиста обувка.

8. Обувките трябва да бъдат идеално поставени на крака – Не купувайте обувки, които се задушават и ви задушават, само защото се надявате да се приспособите във времето. Това в повечето случаи това не стане, тогава завършва с обувка, която е здраво и че ,, убива "всеки път, когато силата на звука. Той също така не не е добър избор да си купя обувки е твърде широк. Вие знаете тези случаи, когато в Юджийн обувки или балет Това не е добре и краката ви няма да се справят добре с тези обувки!

снимка: 640toronto.com

Можете да го направите сами!

Гледайте видеоклипа: The Anatomy of a Great Deception: Global Master Edition

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *