8 FANTASTIČNIH načina da iskoristite drvene gajbice i palete kao NAMEŠTAJ!

Drvene gajbice se mogu transformisati u mnoštvo FANTASTIČNIH komada nameštaja, bitno je samo da budete malo maštoviti. Ne samo što je ovakav nameštaj veoma pristupačan za vaš džep, već može biti sjajan projekat za vašu porodicu ili prijatelje.
Predstavićemo vam 8 KREATIVNIH i PRISTUPAČNIH ideja kako da transformišete ove drvene gajbice u svrhu vašeg doma!

#1: Kutija sa točkićima: drvenu gajbicu prefarbajte zaštitinim slojem za drva, zatim je okrenite naopačke i zašrafite joj četiri točkića. Ako ima otvore, provucite komad kanapa i napravite drške. U ovakvu pokretnu kutiju možete odlagati ćebiće, novine, magazine, kreme, sveske, sve što vam padne na pamet.

#2: Jednostavan cipelarnik: iskoristite više drvenih gajbica za ovaj projekat. Zašrafite ih jednu za drugu, po želji možete dodati nogare. Zakačite komad tkanine, koji će imati svrhu zavesice, kojom ćete vešto prikriti činjenicu da vam se tu „kriju“ cipele. Ovakav jeftini cipelarnik, je veoma praktičan za sve one koji ne žele ili nemaju puno novca da odvoje za ovakav komad nameštaja. Takođe je idealan za stanove sa manjom kvadraturom, jer ne zauzimaju puno prostora i lako se pomeraju.

#3: Zaglavlje i osnova kreveta. Možete napraviti svoj krevet! Da, dobro ste pročitali, sve što vam je potrebno je desetak čvršćih paleti i dušek. Sve zajedno zašrafite, zatim prefarbajte u željenu boju i stavite preko dušek. Vaš krevet je gotov!

#4: „Zgodna“ komodica: uz pomoć jedne drvene gajbe i tri para nogara (po vašem izboru) transformišite je u malenu komodu koja može ići u bilo koji ćošak stana!

#5: Stočić za dnevni boravak: uz pomoć točkića i farbe po izboru možete napraviti stočić sa paletom za vaš dnevni boravak u minimalnom trošku! Možete takođe dodati i staklo preko, ali to je opciono.

#6: Dekoracija zidova: umesto već viđenih ramova za slike i platna, možete iskoristiti daske od gajbica da napravite sopstveno umetničko delo. Spojite ih u jednu sliku i napišite omiljeni citat ili nacrtajte nešto.

#7: Polica za knjige ili vitrina može biti jedinstvena! Spojite gajbice zajedno i prefarbajte bojom za drva i voila! Vaša polica/vitrina je gotova!

#8: Ne morate da trošite hiljade i hiljade dinara na skupe radne stolove. Uz malo mašte i dizajniranja sa lakoćom ćete napraviti sto. Pomoću palete, šrafova i farbe ovakav sto se može napraviti u jednom danu!

Mašta STARNO može svašta! Praveći ovakav nameštaj ćete uštedeti na novcu, a ipak ništa neće izgledati ružno u vašem domu, već naprotiv, veoma originalno!

Možete vi to same!

Foto: Pinterest, dwellbeautiful.com,  spaceshanty.hubpages.com, gardnervillage.com, cdn.sheknows.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *