Beyoncé и Blue Ivy са доказали, че са модерни и сами дами!

кралица бей Миналата година майка стана близнаци – Руми и сър Картър.Въпреки това, обществото все още се появява по-често с любимата си момиче, което доскоро беше, че блокът на известната двойка. Наскоро имахме възможност да ги видим в тандем тази година Грами награди, когато те буквално откраднаха шоуто с техния външен вид и цялостно модно издание. Те са сегаБионсе и Синята Айви имаха друг специален момент от майка и дъщеря!

Разберете какво се случва по-долу.

Не пропускайте: Да се ​​знае, че през 2018 г. пълен 50 тук и никога не изглежда по-добре!

Миналия уикенд се проведе най-известните и традиционни NBA All-Star игра, което означава, че в публиката намери редица знаменитости. Сред тях също беше Бионсе, и това с Синьо айви.

Нека просто кажем, че майката и дъщерята се появи за пръв добър вкус в модата, и второ, за да докаже, че връзката им е все още специален – и сега, че семейството им получи подкрепления, и най-накрая – това са истинските господари, представляващи!

Музикалната звезда блестешеЖакем "Сол" жълти поли, които съчетават перфектно Джанвито Роси Хелмут Плекси сандали, както и шикКарл Лагерфелд чанта с мотив на котка.

Какво още е за нас?Луи Вюитон синята торба, която носеше Синьо айви.

Сякаш, разбира се, мама и дъщеря са велики артисти.

Как са тези момичета на мама за теб?

Източник на снимки: harpersbazaar.com

Начало снимка: usmagazine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *