Brad Pitt i Angelina Jolie putuju kao sav „običan svet“! Pogledajte fotografije!

Pogledajte kako Brad Pitt i Angelina Jolie sa svojom decom putuju kao sav običan svet. Naime, poznati glumački par je sa celom porodicom pod ruke, rešio da ode na put do Pariza, ali ovog puta nije im palo na pamet da idu privatnim avionom, već su se odlučili da svojoj deci pokažu kako izgleda putovanje svih običnih ljudi. Bukirali su karte za ekonomsku klasu i sačekali na red za ukrcavanje kao i svi ostali putnici tog leta.

Porodica se zaputila u Nicu, da proslavi uspomenu rođenja njihovih blizanaca.

Možemo samo da zamislimo kako su se ostali putnici ovog leta iznenadili kada su ugledali slavnu porodicu kako se ukrcava zajedno sa njima. Nije dugo vremena ni prošlo dok jedan od putnika nije fotografisao bračni par sa decom kako se smeštaju u kabinu aviona. Pre nego što su se ukrcali u avion, morali su da prođu čekiranje, zajedno sa ostatkom putnika sa tog leta. Deca su bez pogovora sačekava svoj red. A ponosni tata je sve vreme bio veseo i nasmejan.

Drago nam je da nekada vidimo i da su poznati skromni i da žive kao sav normalan svet. Ovog puta poznati par je iskoristio priliku da ovim letom od desetak sati iz Amerike do Pariza pokaže deci kako izgleda kada se ne odrasta u luksuzu i da treba da budu zahvalni na onome što im je Bog dao. Ovom prilikom Brad je čak i dao izjavu: „Ja sam najbogatiji čovek na svetu, jer imam svoju prekrasnu porodicu. Imam divnu decu, koja nas slušaju kada ih vaspitavamo. Otkako sam postao otac ja sam čovek koji ima više ljubavi i razumevanja za sve u životu.“

Šta reći osim da su Brangelina roditelji za primer! 

Foto: laineygossip.com, dailymail.co.uk, 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *