Channing Tatum е по-романтично от всякога – ето как Джени Деуан поздрави рождения си ден!

Тази известна двойка отпразнува десет години от своята любов миналата година – романтиката им започна през 2006 г. по снимките Станете, а след три години се спряха на луд камък. Известен актьор и Джена Деуан Те са валидни за една от най-колоритните и красиви холивудски двойки, които не крият чувствата си. Това ни доказва още веднъжЧанинг Тейтъм, което беше по-романтично от всякога – по-долу Разберете как Джени Деуан поздрави своя рожден ден!

НЕ ЗАБАВЯЙТЕ: Дует Бионсе и Ед Шеран са тук и надолу всички записи – слушайте!

Известната актриса е навършила 37 години, което, разбира се, е голям повод за романтичен поздрав! въпреки че Channum той не е най-малко активен в социалните мрежи, този път наистина се опита.

Актьорът е сам Instagram профил публикувал черно-бяла снимка на любимата си съпруга с много емоционална консултация.

Снимка: instagram.com

Channum каза, че любимото му същество е с една година по-стара и по-красива, защото силата и женствеността, с които плячката все повече расте и обогатява всички. Актьорът каза, че той е най-щастливият човек в света, който има до себе си – той е прекалено сладък!

В противен случай това не е първият път Channum показва своята романтична природа – и миналата година Джена Неговият рожден ден беше много репетиран, когато любовта му към актрисата беше въпрос – той я нарече дълъг и златен роман, който му носи щастие – само това твърдение е неустоимо!

Снимка: instagram.com

Всичко изглежда, че е известна актриса на истинско щастие. Определено искаме щастлив рожден ден и искаме много повече хумористични послания от любимата й съпруга.

Начало: wetpaint.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *