CITY стил Алесандра Амброзио – INSPIRATION за всяка модерна любов

Всички любители на модата знаят, че вдъхновение за съвременните тенденции да се търсят най-добрите в света, известен с местожителство, особено в модния стил на тези звезди, които порази модните подиуми в света. Кога трябва да се избере супермодел, който ще бъде модел за подражание, когато става въпрос за улица стил, без съмнение изборът е на известния модел Алесандра Ambrossio, което много от тях са обявени за бъдещето на света на модата. Тази Бразилия всеки път, когато успяваме да изненадаме и наслаждаваме на нашия стил на обличане, затова решихме да споделим с вас този текст по-долу някои от най-добрите комбинации от рокли на Алесандра Абросио, които са на сцената на улицата и за които ние със сигурност сме истинското вдъхновение!

Не забравяйте: Вдъхновение – уличен стил се комбинира направо с седмицата на модата в Париж

Вкусът към модата е най-добре призната при избора на ежедневието комбинация, кога и бледи дънки, баста или скъсана, в двойка с един обикновен риза или шарени duksićem това е като те просто слезе от модния подиум:

Винаги удобен начин да отидете: тексаско яке и ескадрили или райета с джинси и маратонки, с очила като задължителен моден детайл – непринуден и модерен.

Отново дънките, този път комбинирани с бялата блуза – също спокойна и добре подредена:

Кратка лятна рокля с понижени рамене и японски – комбинация от рокля на Алесандра Амброзио, която продължава като плажно издание, но също така и за посещение в града за питие. По същия начин, панталони със сандали на писалката в пускането на известен модел изглежда като добър вариант например. бизнес среща, но и по-подреден вариант на стила на стил:

Още няколко снимки от ежедневното издание на бразилския модел с пример как панталоните с джобове отстрани са перфектно съчетани със сандали върху шапката:

Както можете да видите – очилата се изискват от приставката Alessandra Ambrosio. В крайна сметка много харесваме модния й стил! Какво мислиш и успя да вдъхновиш уличния й стил?

Не пропускайте: Балон ръкав – моден аксесоар, който диктува летните тенденции през този сезон

Източник на снимки: popsugar.com

Начало снимка: etonline.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *