Danas je pomračenje sunca – saznajte kako će uticati na vaš horokop ?

15. aprila desilo se pomrčanje Meseca, a samo 14 dana kasnije -danas – desiće se i pomračenje Sunca. Pomračenja Meseca i Sunca su prirodne ciklične pojave koje se dešavaju nekoliko puta godišnje. U astrologiji se zovu lunarna i solarna eklipsa, a stari astrolozi su verovali da donose velike promene i događaje u životu ljudi.Vreme između ova dva astrološka događaja je vrlo kratko i doneće jake uticaje na horoskopske znake tokom sledećih šest meseci.

Pogledajte kako će uticati na vaš !

 OVAN

Posao: Imaćete potrebu da delujete sada i odmah, da ubrzate stvari pogotvo ako ste već pretpeli određenu štetu zbog odlaganja. Trebalo bi ipak da budete strpljivi i sačekate ono što treba da se desi bez ishitrenih postupaka. Sv eće doći na svoje, samo je potrebno vreme.

Ljubav: Došlo je vreme da se razreše problemi u braku ili vezi koji se već duže vreme vuku. Ako ste u braku nikako ne pominjite razvod. Stvari mogu da se reše, ali je potrebno strpljenje.

 BIK

Posao: Frustracije i nervoza na poslu će biti karakteristični za ovaj period. Ipak, pokušajte da se opustite. Svaki vaš potez je sada pod uticajem kosmičkih normi.  Može se desiti da dobijete novu ponudu za posao, novu šansu, način za veću zaradu. Glavni moto – triput meri jednom seci. Ne pozajmljujte novac, teško ćete ga vratiti.

Ljubav: Ništa ne skrivajte jer će sigurno izaći na videlo, a onda će biti još gore. 

 BLIZANCI

Posao: Raskorak izmešu želja i mogućnosti će biti veći nego ikada. Birajte ostvarljive ciljeve umesto što se gnušate stvarnosti i gubite nadu. Sad ili nikad – trenutak da završite obrzovanje ili posao koji ste započeli. Konkurišite na poslove koje je realno da možete da dobijete.

Ljubav: Isprazni razgovori i dokolica nikako nisu preporučljivi u ovom periodu. Sada je vreme za konkretne rezultate. Budite oprezni, pažljivo birajte kome ćete se poveriti oko bitnih pitanja. Među prijateljima u vašem okruženju ima onih koji nisu baš iskreni. 

 RAK

Posao: Na polju posla je faza sve ili ništa ! Može se desiti da neposredno pre zaključivanja priče sve propadne ili se otvore nove neverovatne prilike. Na vama je kako ćete okolnosti iskoristiti.

Ljubav: Ovo je period za prekidanje svih konflikta i svađa iz prošlosti. Posvetite se bližnjima, posebno roditeljima. Tokom praznika im posvetite pažnju koju ste im u prethodnom periodu uskratili.

 LAV

Posao: Ne ulazite u konfliktne situacije, pa makar bile i najbanalnije. U ovom periodu moguće je da se i jednostavne stvari i odnosi zakomplikuju. Raščišćavanje računa ostavite za neki drugi period.

Ljubav: Obnovite veze sa bratom ili sestrom od koga ste se udaljili ili sa priajteljom s kojim se već duže vreme ne čujete. Slobodni dani su idealni za to !

 DEVICA

Posao: Ekonomske okolnosti su jako ,,pipave“u ovom periodu. Budite oprezni sa novcem, pazite na novčanik jer može da se desi da ga izgubite ili da vam ga ukradu. Ne ubrzavajte stvari na poslu, vreme je za dogovore i konstruktivne akcije koje će doneti kompromisno rešenje.

Ljubav: Ne produbljujte konflikte sa ljudima sa kojima niste u dobrom odnosu. Sad nije period za ,,ispavljanje krivih Drina“. Fokusirajte se na voljenje i energiju usmerite na kvalitetno vreme provedeno sa njima.

 VAGA

Posao: Ne potpisujte ugovore tokom narednog perioda, jer mogu doneti okolnosti na koje niste spremne i koje nećete znati da rešite.  Budite strpljivi, vreme radi za vas !

Ljubav: Brak je polje na koje sada morate najviše da se fokusirate – bil oda ste u zajednici ili razvedeni. Ovo je period za rešavanje svih nedoumica i problema. Budite iskreni i slobodno govorite o svojim osećanjima. To je najbolj put za pomirenje i rešavanje krize.

 ŠKORPIJA

Posao: Čuvajte se konkurencije i ulaska u sukobe sa njom. Ovo je jako osteljiv poslovni period. Držite jezik za zubima koliko god vam možda bilo teškoda se kontrolišete. Ne ulazite ni u kakve nove poslove, smao možete imati komplikacije.

Ljubav: Držanje jezika z azubima važi i za privatne odnose. Teške reči zadržite za sebe kako ne biste povredili bliske ljude. Kontrolišite svoju ljubomoru, pogotovo ako nemate realne razloge za nju !

 STRELAC

Posao: Imate velike želje i planove, a malo volje da ih ostvarite. Vratite se na zemlju, budite zadovoljni onim što imate. Popravite stvari tako što ćete dati svoj maksimum u svemu što radite i  pokažete svima da možete biti borac za svoje uspehe.

Ljubav: Nije dobar period za flert. Jer dok se vi zabavljate neko možda ima ozbiljnije planove sa vama i sotaće povređen u celoj priči. Period je kada treba da budete skromni u odnosu sa priajtlejima. Cenite sve što vam je dato kako se bliske osobe ne bi osetile iskorišćeno i odbačeno.

 JARAC

Posao: Može se desiti da se najbliži krug saradnika okrene protiv vas što iz zavisti što iz samovolje. Ostanite prisebni, ne dozvolite da vas ovo obeshrabri. Pkažite da ste stu zbog svoje stručnosti. Vreme radi za vas i već tokom maja će se desiti preokret.

Ljubav: Ostanite prisebni i u konfliktima sa voljenima. Pogrešna reč može da izazove lavinu svađa. 

 VODOLIJA

Posao: Ne putujte u inostranstvo ovih dana, može doći od nepredviđenih situacija. Otvoriće vas se mogućnosti za usavršavanje i dodatno obrzovanje. Iskoristite ih !

Ljubav: Lepe vesti su više nego moguće u ovom periodu – trudnoća, ozvaničavanje veze sa partnerom.

 RIBE

Posao: Obratite pažnju na novac i način na koji ga trošite ovih dana. Luksuzni troškovi i hirovi nisu poželjni u ovom periodu. Novac umserite na humanije svrhe, vratiće vam se dobrim sa sigurnošću.

Ljubav: Okrenite se prijateljima, obratite pažnju na njihove potrebe. Ne budite sebični, to vma inače nije u prirodi. Pomažite drugima, kao što ste uvek i činili !

Смотрите видео: HOROSKOP za Sve Znake Saturn Ne Plasite se | Maja Balkan Belgrade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *