Dekoracija novogodišnjeg stola 2014. Kako služiti i gdje se smjestiti. Ženska stranica www.InMoment.ru

Dekoracija novogodišnjeg stola 2014. Kako služiti i gdje se smjestiti

Za crtanje i ukrasite novogodišnji stol u mogućnosti smo svim domaćicama, ali sada želimo biti u mogućnosti to učiniti na istoku, prema sklonostima i preferencijama „vlasnika” u narednih godinu dana, tako da kreativnost i želju da isprobate nove stvari će pasti na putu. Činjenica da sva jela trebaju biti ukusna i svježa, ne možete se sjetiti – to je tako jasno, ali ovdje je ukrašavanje novogodišnjeg stola 2014 će zahtijevati neke probleme.

Konji nisu toliko teški da se molimo

Uređivanje stola morate se pridržavati nekih jednostavnih pravila: trebalo bi odmah primijetiti da stol nije samo blagdan, već novogodišnji; ukrase i posluživanje trebao bi se svidjeti simbolom godine – ovoga puta u Blue Wooden Horse; Svi naši okusi i sklonosti trebaju se očitovati u najboljem mogućem obliku.

Najlakši način za hostese, koji se zove „slikara” kulinarske stvari: pokazuje kreativnost, strpljenje i ljubav, možete ukrasiti stol korištenjem samo kuhana jela kao svoj dom, a gosti za dugo vremena ne mogu zaboraviti. No, tu je bolje da se pridržavaju „zlatne sredine”: nije potrebno da se sve jela u obliku konja i konja pribor raznih veličina, boja i oblika.Dovoljno je da će takvi obroci biti dva ili tri, ili čak samo jedan, ali vrijedan spomena – na primjer, prekrasan kolač u obliku graciozan konja, ili svijetle salata u obliku konja glave.

Konj voli prostor, svjež zrak i puno zelene trave, ali ona također voli toplinu i udobnost – znamo da su te životinje su najbolje služio od strane osobe kada su voljeli i dobro zbrinut.

Stoga je potrebno da se stavi na stol svježe zlatnog kruha sa solju – konja kao topli kruh – obrok za njega je moguće izdati mirisne sijeno, slama zlato ili klasića žitarice – zob, pšenica i raž. Okrugli hljeb može biti proširen keksi sa zobenim pahuljicama, muffins, pa čak i obične trbušnjake.

Malo postavljanje stola

Elementi posluživanja i dekoracija treba biti što je prirodno – to jest, materijal treba odabrati prirodne: tkanina, drvo, pravi Kina i sjajnu metala – kao što su zvona i zvona.

Salvete i stolnjaci uzeti dobru posteljinu i posuđe može biti drvena ili od pruća – vaze voća, velika zdjela za pečenje tueski za orasima i kandirano voće, posudica za šećer; ako drveni pribor ne možete staviti nekoliko jela od podloge drva.Porculan također može odabrati plave i zelene nijanse, kao i ljubičaste.

Iste boje su poželjno je koristiti u dizajnu sobi, gdje će biti stol i stavio ga najbolje u dnevnoj sobi ili u većini prostranoj sobi. Drvo, kao element dizajna interijera, možete koristiti „na max”: super ako imate prirodnu drveni namještaj, ali još uvijek možete objesiti drvetom – biti dobar sa likom trčanje konja, staviti nekoliko kipova ili čak slike (fotografija), u drvenom okviru ,

Nakit i osjećaj proporcije

Mnogi ljudi koriste za ukrašavanje mala jelka novogodišnji stol – to može biti učinjeno, ako je soba dovoljno prostora, te veliki stol i ukrasiti božićno drvce sa sjajnim zvona i svijetlim trakama. Međutim, gomilati dodatne ukrase na bilo što: ako je soba već je uređena božićno drvce, to je bolje objesiti vrpce i zvona na njega, a na stolu je dovoljno staviti neke mirisne grane smreke, ali tako da iglice ne spadaju u posudu. Bolje da se grančicu ne jede, a jele i bora – oni su manje raspasti.

Ukrasite stol može biti lijepa šiblja vaza s jabukama – konji poput ovih plodova,i još uvijek isporučiti široku staklenu vazu sa svježe izvorske vode i stavite ga u nekoliko svijeća – možete pokušati i unaprijed kupiti nekoliko svijeće u obliku konja. Svijeće ukrasiti stol na sve, i stvoriti prekrasan ugođaj, ali također treba zapamtiti o sigurnosti od požara: ako su upaljene svijeće na stolu, ne smije ometati pristup jela ili ometati goste da komuniciraju među sobom. "Live" vatru kao svi, ali ponekad možete koristiti električne svijeće – pogotovo ako postoje aktivne i mobilne djece na stolu.

Novogodišnje boje

Malo više pojedinosti o nijansama boja, koje treba koristiti u dizajnu tablice. Osim plavo-zelenog, moguće je koristiti srebro i zlato, svijetlo crveno i snježno bijelo – tradicionalne nove godine boje. kombinirajući ih s bojama konja, možete stvoriti atraktivan sastav: staviti na bijeli stolnjak plave salvete sa zlatom ili crvene vrpce ili bijelo isprepletena s crvenim i zlata, plava (plava, zelena) krpom.

Boca pjenušca i pjenušavih vina može biti omotan s plavom vijencem, sjajne vrpce ili kiše iste boje – to će izgledati svečano i ozbiljno.

Naravno, vrijedi staviti konjsku figuru od drva na stol i po mogućnosti plavu – čak ga možete slikati, ali to nije potrebno. Mali lik neće naštetiti na malom stolu, no domaćica godine bit će zadovoljan. Treba ga staviti na stol i potkovu (ili barem ako je lik ne konj).

Sada je u modi broja kartice – oni se koriste čak i kod kuće, i ovdje, također, možete pokušati „molim” simbolom godine. Kartice se mogu rezati u obliku konja, ili tiskane na pozadini na slici plavog konja ili potkove: možete naručiti karticu ili ispis se na kućnom pisaču.

Zabavni nakit

Ako djeca sjedaju za stolom, trebali bi razmisliti o elementima igre dekoracije. Na primjer, možete staviti salvete u malim igračkama, poput onih koji su u Kinder-iznenađenje – osim za konje, to može biti bilo privlačnih detalja.

Drugi način zabave – zadatke u omotima bombona. U omotača s velikim lijepim čokolade, kupio posebno staviti bilješku uz posao, nije teško – na primjer, reći pjesmu o konju, ili pjevati pjesmu o tome, dići zagonetku.To je posao prikladan za odrasle: Dobiti nešto poput konkurencije – oni imaju za ponuditi, ne kažem i sastaviti zagonetka, pjesmu ili pjesmu.

Bilje i povrće

Uređenje stola može biti Sastavi suhog cvijeća i bilja, na primjer, tkani zajedno i vezan vrpcama uši s čupercima cvijeća različak Konji dolaze i okus i boju. Nema sušenih biljaka? I klasića i cvijeće mogu biti izrađene od papira u boji – ostaviti djeci, i oni će biti angažiran u pripremi ukrasa sa zadovoljstvom.

Dekoracije tablica može čak i svježe bilje, širiti ga u malim zdjelicama s čistom vodom: to će izgledati svijetle i istovremeno, svježe bilje – kopar, peršin, celer – bit će izvrstan preljev za mesnih i ribljih jela.

Ukrasimo stol s "timom"

Ako su ukrasi za stol odmor nije dovoljno, ili nemaju vremena za njih i Učitelja kupiti, moraju sudjelovati u tome od svojih gostiju. Ako svaki pozvani ponijeti sa sobom bilo „konj” atribut, ukrasiti stol – i to ne samo stol – može biti brzo i bez napora. Može biti lijepa svijeća, potkovica, konj igračaka ili samo razglednica s konjima.

Nemojte se previše ljutiti ako malo ukrasa, ili oni „nisu sasvim isti”: ukrašavanja stola za odmor, potrebno je imati na umu sklad i osjećaj za mjeru, a nedostatak suvenira uvijek može nadoknaditi ukusna jela i dobro raspoloženje.

Kineska Nova godina "čudovišta"

U zaključku možemo reći o kineskoj tradiciji – nakon Nove godine smo sada u susret u kineskom kalendaru, tako da uvijek želi saznati više. Sastanak godinu kada je drveni konj, kineski staviti na stol tanjur pravokutnog oblika – u idealnom drva, ali je moguće i porculan. Pravokutnik se smatra simbolom Feng Shui stabla – i to je taj element će se u narednoj godini glavne, tako da je moguće da se pripremi za stol izgleda unaprijed.

I još jedna zanimljiva tradicija povezana s korištenjem noževa: Kinezi ne stavi nož na novogodišnji stol, a ne rezati Silvestrovo – oni vjeruju da je način da se „smanjiti” na sreću, i simbol narednoj godini, panika, nakon što je izgubio naklonost i mjesto ,

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: