Dijeta Madone. Japanska, bez masti i grejp dijeta Madonna. Ženska stranica www.InMoment.ru

Dijeta Madone. Japanska, bez masti i grejp dijeta Madonna

Pjevačica Madonna nije svima, ali čak i oni koji su zvijezde prebroj „neznalice skorojević” (usput rečeno, ona je studirala za jedan od „pet”), koji je bio samo sretan u životu, ponekad s nesvjesnim zavisti na izvanredne pojave, dobro njegovan kože i tanak lik.

Ali Madonna ne skriva svoje doba od nikoga. Rođena je 1958. godine i još uvijek izgleda odlično, aktivno radi (to nije samo pjevačica, ali također glumica, redatelj i plesač, a poduzetnik – ona ima puno talenta) i ne gubi popularnost, tako da možete ga voljeti ili ne voljeti, ali je nemoguće odbiti očigledno.

Ako počnete uspoređivati ​​fotografije zvijezde – danas i prije 20 godina, možemo vidjeti da su mnogi od starih fotografija ne izgleda kao impresivna kao što je sada – kao da je pjevač uspije prevariti samu vrijeme. U stvari, ništa neobičan slučaj ovdje, a Madonna je jednostavno nježno is ljubavlju uživao na činjenicu da joj je priroda dala, pa čak i poboljšava svoje podatke na sve moguće načine.

Madonna – tajne ljepote

Sigurno, mnogi su ljudi čuli o prehrani Madone, a to nije samo prehrana za gubitak težine: pjevačica već dugi niz godina prati svoju prehranu i održava zdravu težinu – sigurna je da ne treba izgubiti težinu, već jednostavno ne smije dobiti više kilograma.Osim toga, Madonna održava izvrsnu formu ne samo kroz dijetu: osim probe, koje zahtijevaju puno energije, puno trenira, vježba, redovito vozi, vozi bicikl, igra na svježem zraku s djecom i uglavnom voli mobilni životni stil. I skoro nikada ne krši odabranu dnevnu rutinu: zbog nedostatka vremena, ne poništava svoje treninge, šetnje, normalne doručke, ručkove i večere, kao što obično rade žene.

Dijeta Madone je slika hrane

A sada o dijetama. Madonna ima više dijeta, ali nekoliko: zvijezda voli isprobati sve što je novo, ali je dugo prestala eksperimentirati sa sobom – dijetetičari za njeno razvijanje dijetetičara i to tako da tijelo pjevača nije doživjelo stres.

Približna prehrana Madone uvijek je uravnotežena: proteini i masti u njoj čine 30%, a ugljikohidrati – 40%. Jednostavni ugljikohidrati su zabranjeni: izbornik uključuje složene ugljikohidrate – cjelovite žitarice, grubo kruh, svježe zelje, povrće i voće. Proizvodi s kofeinskom zvijezdom ne koriste, ali vole slatkiše, a nutricionisti su joj dopustili da ih ponekad pojede, pa "ne opterećuju situaciju".Masti su dopuštene – bez njih tijelo ne mora imati dovoljno energije, ali pržena hrana nije dobrodošla: ako želite, možete koristiti za kuhanje biljnog ulja, ali u malim količinama. Izbornik dijeta je izgrađen drugačije.

Varijante Madonnine dijete

Madonna u cjelini poštuje japansku kuhinju, a ne onu koju nazivamo egzotičnim, ali stari – ranije su siromašni Japanci tako jeli.

Dakle, druga verzija prehrane uključuje vrlo skroman skup proizvoda. Za doručak – žitarice od cjelovitih žitarica, za ručak – ponovno kuhana smeđa riža i povrće; za snack – vegetarijanske peciva, za večeru – miso juhu s soje rezancima. Tijekom dana možete dodati svježe voće i povrće, morski kelj i sjemenke sezama. Zahvaljujući ovoj prehrani, možete se riješiti 2-3 dodatne funte tjedno. Netko će se činiti malo, ali Madonna, kao što je već napomenula, ne voli stresove, pa stoga nema puno suvišnih.

Niska masnoća Madonna

Od ostalih opcija možete dati približan izbornik za 2 dana.

Za doručak – pahuljice od žitarica s niskim sadržajem mlijeka; za ručak – pileća prsa i salata od svježih krastavaca i rajčice; sredinom jutarnjeg snacka – tanjur od svježih borovnica, malina ili kupina ili bilo koje svježe bobice; za večeru, nekoliko tvrdih tjestenina s špinatem, kuhano za par.

<>

Drugog dana, doručak je isti, ali za ručak više nije meso, već 2 kuhana jaja s salatom od rajčice i mrkve; snack – također bobice ili voće; u večernjim satima – morsku bas na roštilju i pirjani špinat.

Ova dijeta također izgleda vrlo slabo i potpuno bez masti, ali se nalaze u piletinu i ribi, ali zimi u našoj klimi takva prehrana već dugo nije prihvatljiva. Ako tijelo dobije malo masti, koža će se sušiti i tanka, pa je bolje dodati maslinovo ulje na ovaj izbornik.

Greyfruit Dijeta Madonna

Madonna također ima prehranu od grejpa, što pomaže tjedan dana da izgubi 3-4 kg. Nećemo to detaljno opisati, dugo je, ali ćemo navesti glavne proizvode.

Za doručak možete jesti grejp ili piti sok od nje, ili pripremati voćne salate s njom, dodavati jabuke i naranče; jogurt niskog masnog tkiva, kave bez kofeina ili kave. Jednom tjedno, umjesto sok od grejpa, paradajza je pijana. Dovoljno je dodati kruh od kruta, ružičasti kruh, grožđice, žitarice ili orašasti plodovi.

Za ručak, osim cijelog grejpa svaki dan, možete jesti salate od ne-škroba povrća, ili malo malo masnoće sir, juhe od povrća ili pečeni krumpir s zelenom salatom.Za večeru, jesti salatu od svježeg povrća s limunom i maslinovim uljem, s crnim kruhom ili crni kruh; ili pirjanog povrća; ili rižu i 2 pečene rajčice. 1/2 grejpa (čaša soka) se pojede prije spavanja.

Možete piti zeleni čaj s medom. Imajte na umu da je krumpir povrće ne vrijedi – to nije u prehrani, ali sa snažnom željom, možete dodati malo kuhano nemasno meso – piletina ili govedina. Sol je eliminiran zajedno – morat će ga zamijeniti sa suhim biljem (ne miješati začina iz vrećice!), Ali dopušteno crvenu papriku. Odmori između obroka – ne manje od 5 sati; s jakim gladi može u ovom trenutku piti jogurt, jesti jabuke ili naranče. Nakon 19 sati (osim grejpa noću) nema.

Sve to možete dodati i neke komentare same Madonne.

Postoji samo potreba kada se osjeća glad, a ne samo apetit.

Žvakanje treba dugo – do 50 puta svaki komad.

U prehrani svaki dan treba biti povrće, voće, orašasti plodovi i žitarice – i do 80%, oko 10% od graha, a ostatak – tekućina.

Nutricionisti Madonna sigurni da joj je prehrana je sigurno za tijelo, ali teško možemo ih koristiti za dugo vremena, ali su savršeno pogodna za mršavljenje: recenzije, ostaviti dodatnu težinu vrlo lako i bez ikakvih psihičkih problema.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: