Dijeta Sibarit. Načela, dostojanstvo i dijetni menu Sibarit. Ženska stranica www.InMoment.ru

Dijeta Sibarit. Načela, prednosti i izbornik dijete Sibarit

Kakve energetske sustave dijetetičari dolaze da pomognu ženskim predstavnicima uvijek biti tanki i lijepi. Ovdje i dijetom Sibarit – jedna od dokazanih metoda, koja djeluje polako, ali sigurno. Riječ "sybarit" znači osobu koja voli luksuz, što je razbijeno bogatstvom. Nekako je ova riječ teško primijeniti na prehranu. Uostalom, gubljenje težine obično prati glad, koja je bliža ljudima koji vode asketski život, ali ne i barbarice. Ovo je otajstvo prehrane Sibarita. Njezin autor – Elena Semenovna Stoyanova – razvila je sustav ishrane koji vam omogućuje da se riješite dodatnih kilograma bez mučenja tijela od gladi. Elena Stoyanova provela je fundamentalna istraživanja o temi ljepote i zdravlja. Napisala je više od 30 knjiga o medicinskim i financijskim temama.

Načela prehrane Sibarit

Dijetu sybarit traje od 1 do 6 tjedana, nakon čega je potrebno ići u fazu pričvršćivanja. U tjedan dana se možete osloboditi od 0,5-2 kg, ovisno o početnim podacima i načinu života.

Osnova ove prehrane je koktel Sibarit. Ovo je vrlo ukusna jelo – svježi sir s voćem.Možda će vam takva luksuzna jelo učiniti da se osjećate simpatičnim. Međutim, nisu svi proizvodi pogodni za pripremu koktela Sibarit.

Za jedan dan dijete, potrebno je 0,5 kg mekog krutina s masnim udjelom od 0,6%. Također, ona bi trebala sadržavati malu količinu proteina – od 8 do 10 grama na 100 grama svježeg sira. Ako takav proizvod nije dostupan, možete to učiniti tekućim ili prešanim visokim proteinskim krmom. Tipično, sadržaj proteina takvog produkta varira između 17 i 22%. U tom slučaju potrebno je 250 grama svježeg sira i 250 grama kiselog mlijeka bez masnog napitka. Može biti kefir ili prirodni jogurt. Lomnjak i piti trebaju biti pomiješani, u svom čistom obliku visoki proteinski prženica ne vrijedi. To će dovesti do povećanog unosa proteina i kao posljedica toga smanjenje učinkovitosti prehrane. Dobivena smjesa treba podijeliti na 5 obroka od 100 grama svake.

Prilikom izračuna broja voća, Elena Semenovna koristi konvencionalnu jedinicu u.y. je uvjetna jabuka. To je voće, bobičasto voće ili dio voća, težina koja je jednaka prosječnoj jabudi koja teži 150 do 170 grama. Na 0,5 kg svježeg sira potrebno je 2,5 ha … Ako vam je vaga jednostavno uzmi 450-500 grama voća ili bobica.Za ove će namjene jabuke, kruške, naranče, mandarin, dinja, lubenica, limun, marelica, šljiva, malina, borovnica, kupina i još mnogo toga. Potrebno je isključiti kivi i ananas. Činjenica je da se ti plodovi ne dobro miješaju s kravljem sirom i daju joj gorak okus. Također je vrijedno napomenuti da je većina kaloričnih voća i bobica su banana i grožđa. Stoga, izaberite sebi – koristiti ih u koktelu sybarit ili ne.

Priprema koktela je vrlo jednostavna. Tvrde voće treba biti uklesano, moguće je zajedno s kožom ako je jestiva. Meke voće i bobičasto voće – mijesite s vilicom. Agrumi se moraju očistiti od vanjske kore, a unutarnje pjene se koriste zajedno s celulozom. Zatim sve što trebate dobro izmiješati, idealna je mogućnost – koristiti miješalicu, ali možete s vilicom. Sok od limuna će dati kiselo svježi sir i pomoći sakriti prisutnost soli, ako je prisutna u krmu. Elena Stoyanova preporuča polako jesti ovaj koktel, s malom žlicom, pokušavajući osjetiti sve okuse okusa. Ne samo da će donijeti užitak, već će i pomoći da postanete puniji s jelom.

Za opciju koja vam omogućuje da izgubite težinu, trebate druga jela.Potrebno vam je žitarice za kuhanje kaša (heljda, proso, grubo zob, sirova riža, grašak ili grah). Umjesto toga možete jesti 50-60 grama grubog kruha ili mekinje. Također ćete trebati jelo bogato bjelančevinama.

<>

Možete kuhati ili kuhati na par 150 grama masnoće ili kuhati dva jaja. Meso treba pomoćno jelo, u ulozi će doći sirovo ili pirjeno povrće s niskom razinom škroba. Krumpir će morati biti napušten. Bundeve, mrkve i repe mogu se jedino siroviti. Naravno, trebamo masti, ali samo korisno – povrće. Stoga, na dan jedenja, morate konzumirati oko 3 žličice lanenog ulja. Može se zamijeniti maslinama ili senfom. Također, trebate jesti malo orašastih plodova (lješnjaci, orasi ili bademi), masline, masline ili laneno sjeme (2 žličice). Kao piće, Elena Stoyanova preporučuje piti kakao. Na čaši kipuće vode imate 2 žličice praha i malo obrano mlijeko. Šećer ili njezine zamjene ne smiju se koristiti.

Prednosti i nedostaci Sybaritove prehrane

Prednosti dijetalne Sybaritove mase. Prvo, razvio ga je ugledna osoba u svijetu znanosti.I njegova je učinkovitost tijekom godina više puta potvrđena. Drugo, ova dijeta nije apsolutno štetna za zdravlje. Nutricionizam u njemu je uravnotežen, omogućava poboljšanje probavnog sustava. Treće, velika raznolikost jela i odsutnost krutog okvira ublažava stres i konstantan osjećaj gladi, koji obično prate krute prehrane. Četvrto, omogućuje ne samo gubitak dodatnih kilograma, već i konsolidaciju rezultata.

Nedostatak dijete Sibarit može se pripisati samo činjenici da djeluje polako. Međutim, s obzirom na sve prednosti, možete zatvoriti oči na taj beznačajan minus. Kontraindikacija ima samo jednu – pojedinačnu netoleranciju na mliječne proizvode.

Izbornik dijeta Sibarit

Izbornik treba podijeliti u dvije faze – intenzivne i potpore. Prva je potrebna kako bi se riješila prekomjerna težina. Kada postignete željeni rezultat, možete otići do podloge i jesti prema njemu još dva tjedna.

Intenzivna faza dijete Sibarit
Dakle, razbili ste svoj koktel za 5 obroka. Prva dva koju jedete za doručak. Možete popiti šalicu nezaslađene kave ili šećera.Tijekom drugog doručka možete jesti zrno jelo i salatu od ne-škrobnog povrća, oraha ili maslina. 20 minuta prije ručka možete uživati ​​u snacku s još jednim dijelom koktela. Zatim trebate ručati s proteinskim jelom, sirovim ili pirjanim povrćem. Ponekad možete kuhati laganu juhu od povrća bez krumpira. Trebate slanu hranu, ali je prilično slaba. Preostala dva dijela koktela su za večeru. Također možete popiti veliku šalicu kakao bez šećera. Večera treba biti najkasnije do 18 sati.
Tijekom dana morate piti 1,5-1,8 litara čiste vode. Autor ne preporučuje piće za piće. Također je vrijedno odustati od masnih preljeva za salate kao što su majoneza, kiselo vrhnje ili umaci.

Faza podrške
Ovdje ćete trebati tri servera koktela Sibarit za jedan dan. Mora se jesti 20 minuta prije svakog obroka. Ne isključivanje su svečane blagdane. Tijekom ove faze, morat ćete se pridržavati prilično stroge pravilo. Hrana treba koristiti u sljedećim omjerima: proteini trebaju biti od 25% do 30% dnevne prehrane, masti – iste količine, ugljikohidrati – 40-50%. Od masne hrane, bolje je jesti ribu i biljna ulja.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: