Domaći šampon od MEDA za KOMPLETNU negu kože glave!

Nakon korišćenja ovog šampona nećete poželeti nikada više da pazarite kupovni šampon, niti bilo koji drugi preparat za negu kose. Med je prirodni antiseptik što će pomoći da se rešite peruti, kompletno očistite skalp glave i regenerišete vlasi. PH vrednost temena glave je između 4 i 7, a PH vrednost meda je 4, što njegovu baznu kiselost čini IDEALNOM u pravilnoj nezi kože glave. Pogledajte uputstva kako da napravite ovaj prirodni preparat:

Sastojci:
– kašika meda
tri kašike filter vode
– nekoliko kapi esencijalnog ulja po izboru

Priprema:
Da biste sprečili kvarenje šampona, napravite po jednu dozu kada budete prali kosu. S’ obzirom na to da je med guste strukture da biste lakše pomešali sve sastojke podrgejte ih na najtišoj vatri i lagano mešajte.

Uputstvo za upotrebu:
Kada pokvasite kosu, utrljajte napravljeni šampon na teme glave i blago masiratje kako bi svi sastojci prodrli duboko u pore skalpa. Isprerite po običaju. Nakon ovog tretmana nije potrebno (a ni poželjno) da stavljate nikakve druge preparate na kosu.

Upotrebom ovog šampona nećete narušiti balans prirodnih ulja koji štite kosu od isušivanja, pucanja folikule dlake i štetnih supstanci u vazduhu. Kupovni proizvodi u sebi sadrže visok sadržaj hemikalija koji dodatno isušuju teme glave, tako pospešujući dodatno lučenje prirodnih ulja i kao rezultat svemu tome – kosa se brže masti. Med će nahraniti folikule dlake i samim tim sprečiće naelektrisanost vlasi

Možete vi to same!

Foto: ourhoney.gr, Google images, Pinterest

Смотрите видео: Kako se pravi preliv za kosu i pramenove

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *