Feng Shui talisman je paun. Cilj i aktivacija pacifičara. Mit i povijest pauna. InMoment.ru ženska stranica

Feng Shui talisman je paun. Cilj i aktivacija pacifičara. Mit i povijest pauna. InMoment.ru ženska stranica

Feng Shui talisman je paun. Cilj i aktivacija pacifičara.
Mit i povijest pauna

U mnogim zemljama svijeta paun je cijenjen kao božanska i besmrtna ptica. U Kini je paun bio simbol dinastije Ming. On je utjelovio ljepotu, dostojanstvo i milost. Pavla pera smještena su u vazama i smatraju se posebnim simbolom careva Manchua. U mnogim kulturama svijeta, paun personificira sunce i zvjezdano nebo. On je simbol ponosa, ljepote, neustrašivosti i besmrtnosti. Još jedan paun smatra se simbolom mudrosti zbog svojih "očiju" na repu.

U budističkoj mitologiji paunovi pera smatraju se simbolom suosjećanja, pa su paunovi pera postali atribut Buddhe.

Svrha talizmana je feng shui – paun

U feng shui paunu se koristi kao aktivator zone karijere i slave. Sa svojim veličanstvenim repom, paun privlači razne počasti i poštovanje vlasniku kuće.

Talisman pauna privlači sreću i radost u kuću, potiče rast karijere i uspjeh na poslu. Ako želite se penjati na ljestvici karijere što je brže moguće, onda stavite maskotu pauna u zonu karijere, bilo da je to figurica ili slika ove lijepe ptice.A ako želite postići slavu, prepoznavanje i počasti, a zatim staviti talisman u sektor slave, onda će vam paun dati vašu autoritet u radnom timu.

U feng shui, možete koristiti kao talisman ne samo brojke i slike pauna, već i perje. Pavla pera privući će vam skrivene mogućnosti koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Posebno vrijedne su zlatne figurice pauna, prekrivene draguljima. Ali oni koji nisu mogli dobiti takvu figuru ne bi trebali biti uzrujani, jer kao talisman možete upotrijebiti i vlastite figure i slike paunova. To mogu biti brojke od papira i plastika, veza i drugih rukavica.

Najvažnije je da se ne obuzdate bojama kad zalijepite paru rep. Pokušajte rep prepun mnogim bojama. Uostalom, u paunu repa, stručnjaci su pronašli 365 različitih boja. Stoga, što je šareni rep vašeg paunja, to bolje.

Ako želite napraviti paušalnu maskotu u obliku veza, onda biste trebali znati da je paun s preklopljenim repom znači plemstvo i ljepotu, a paun s labavim repom je znanje i nagrade.

Aktivacija talizmana feng shui – pauna

Peacock se smatra talismanom u sektoru slave, pa je njegov utjecaj najbolje aktiviran vatrom. Ako imate vlastitu kuću, a imate kamin u kući, Feng Shui stručnjaci preporučuju da se stavi paunovo maskota jednom ili dva puta tjedno u kaminu, ali to je samo kada je kamin, struja, i stalno izbačen. Ako nemate kamin, možete upaliti svijeću pored figure paunova.

Aktivacija maskota „Paun”, nešto poput aktivacije maskote feng shui – feniks. Uostalom, paun, poput ove lijepe ptice, voli njegu, pohvalu i privrženost. Stoga, češće potiskujete maskotu paunove, volite ga, kažite što je lijepo, kako se divite njegovoj ljepoti. Onda će vas paun ljubav i učiniti sve kako bi vam bio sretan, bogat i dosegao vrhunac svoje karijere.

Glavna stvar, nemojte zaboraviti voditi brigu o ovom talizminu, jer to morate predstaviti s "liječiti". Stavite tanjur ispred pećnice s nekim žitaricama, sjemenkama ili orašastim uljem najmanje dva ili tri puta tjedno.

Mnogi ljudi koji su stekli talijanski slatkiš, promaknuti su na ljestvicu karijere.No, doista, paun pomaže samo onim ljudima koji točno prate sve preporuke specijalista u feng shui skrbi i aktivaciji tog talizmana.

Mit o paunu

Drevna drevna legenda kaže da je nekada davno žuti predak vidio na obali jednog od jezera najljepšu pticu. Perje ove ptice su izli različitim bojama. Mudrac je htio razgovarati s takvim lijepim bićem, ali ptica nije obratila pozornost na kadulje jer nije mogla odnijeti oči od svog vlastitog odraza u vodi. Žuti predak nije mu se svidjelo neodlučno, postao je ljut na pticu i prekrivao sunce dlanom. Čim je bio mrak, ptica je obratila pozornost na kadulje. Zatim je Kadulja počeo pitati pticu što joj je bilo ugodno i zanimljivo.

Peacock (pa se ispostavilo, nazvana ova ptica) puno i sa velikim ponosom govorio je o njegovoj ljubaznosti, velikodušnosti i želji da donese dobro ljudima. Ali kadar nije imao vremena diviti se činjenici da je ovo prekrasno stvorenje ne samo lijepo nego i ljubazno, kao što se sunce ponovno pojavilo, a Pavlin, odmah zaboravio sve njegove riječi, ponovno se počeo diviti njegovom odrazu u vodi.Žuti predak nije mu se jako svidjelo i odlučio je kazniti slavnog Peacocka. I od tada, paun do kraja života na Zemlji moraju biti odgovorni za svoje uzvišenih riječi i donijeti dobro ljudima.

Povijest i podrijetlo pauna

Paun se smatra ukrasnim pticama nativnim u Indiji. njegova dužina tijela je 100-125 cm, dužina repa je samo 40-50 cm., a duljina izduženih rep perje dostiže 120-160 centimetara. Ženska paun je manja od muškarca i nema repu izduženih pera.

U Indiji, zbog luksuznog repa, paun je smatrao simbolom sunca. Kasnije, kroz Bizanta paun je u Perziji i Maloj Aziji na otoku Samos, gdje, u svetištu Hera, ova ptica je postala sveta. U Indiji su neki Bogovi, na primjer, Bog rata, bili prikazani sjedi na paunu. U petom stoljeću prije Krista paun je pokazao ljudima za puno novaca, au drugom stoljeću prije Krista. Pavele su postale svetinje Juno.

U islamu, zahvaljujući repa s „očima” paun se smatralo simbolom svemira, mjeseca i sunca.

U ranoj kršćanstvu postojala je i pozitivna interpretacija paunova. Kršćani su paunski meso smatrao neiscrpnim (simbol Kristove besmrtnosti); paunovo obilježje ispuštanja pera i rastućih novih bio je također simbol ponovnog rođenja i obnove. Životni vijek paunova je oko 20 godina.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: