Gigi и Bella Hadid в златно и сребърно издание – проверете кой има повече STILA!

Двете супермодели са известни когато това явления заедно на червения килим, всички спиращи дъха. В допълнение към двете привлекателни и сладък, а също така тясно свързани един с друг, но тяхната съвместна публична поява на модната сцена винаги емоционално. Този път,Gigi и Бела Хадид пее в златното и сребърното издание и направи задачата да оцени който има повече стил! Всички подробности по тази тема ви очакват по-долу.

Не забравяйте: Кайли Дженър имаше таен бебешки душ? (Снимка)

U Бруклин се провежда ежегодно Големите жени на годината церемония и награди, и двете сестри избраха много интересни комбинации от рокли за този повод. Единият беше сребърен и един в златно издание.

Нищо не блести по-добре от златото, или в този случай среброто има по-силна светлина, ще разкрие снимки от това събитие.

Снимка: harpersbazaar.com

Изглежда, че можем да сравняваме нашите сестри Disney герои – Bella е като снежна кралица, и Джиджи напомнящи на златарите.

Във всеки случай, Джиджи тя блестеше в рокля на известен създател Zuhair Murada,и за Белин комбинацията от бели панталони и блейзъри със сребърен корсет се кредитираКристина Отавиано.

На червения си килим майка им се присъедини към тях Йоланда Хадид,който донесе малко червен цвят в това сребърно-златно издание:

Снимка: harpersbazaar.com

В крайна сметка двете сестри изглеждат фантастични!

Начало снимка: elle.com

Коя сестра има комбинация от няколко вида превръзки?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *