Ispravljanje bora na licu. Borba protiv oponaša bore: botox, kozmetika. Folk recepti protiv oponaša bore. InMoment.ru ženska stranica

Ispravljanje bora na licu. Borba protiv oponaša bore: botox, kozmetika. Folk recepti protiv oponaša bore

Koje su bore na licu

Što je oponaša bore? Čini se da je sve jasno – to su bore koje proizlaze iz kontrakcija mišića lica. Uostalom, naše lice je pokretna i izražajan, i to je u redu: mi ljudi, i svaki dan smo sretni i tužni, uzrujan i iznenađen, smijati i pljeskati. Bez emocija koje stalno doživljavamo, ne bismo bili ljudi.

Priroda je, međutim, je dizajniran tako da žene emocije jasnije i aktivnije nego muškarci izražavaju, tako da se mišići lica su smanjene još mnogo toga. U međuvremenu, svatko od nas želi ostati mlada i lijepa koliko god je to moguće, ali ogledalo otkriva nešto sasvim drugačije: nasolabial nabora, „vrana nogama”, poprečne bore između obrva, bore na čelu, i još puno malih bora lica, koji se nazivaju lica.

Ako imate sve ove bore, ili barem neke od njihovih pogleda, a zatim lice će se pojaviti na druge tužne ili sumornim, sa čak i kad ne ide da se osjećaju ove osjećaje.

Oponaša i dobi bore

Oponaša i dobi bore – to su različite stvari. Ako se pojave dobi bore, obično nakon 30 godina, oponaša bore mogu se pojaviti u vrlo mladim ženama i djevojkama.

Razlozi mogu biti različiti: od jakih živčanih šokova do utjecaja nasljeđa. Posljednji razlozi nisu nedostatak opskrbe kože i kršenja metabolizma. S dobi oponaša bore postaju sve dublje i vidljivije pa je bolje da se s njima borite što je prije moguće.

Borba protiv bora: moderna sredstva

Trenutno dopuštaju proizvodi za kozmetičku medicinu da se bore s oponašanjem bora na različite načine: učinkovit, pristupačan i potpuno siguran. To uključuje posebne maske, kozmetiku, profesionalnu masažu, kontura plastika, botox injekcije i druge postupke.

Žene s zrelijom kožom mogu koristiti takve kozmetičke postupke kao što su podizanje i trenutačno podizanje. Općenito, kada se postavlja pitanje, koje pravno sredstvo oponaša bore smatra se najučinkovitijim, većina kozmetičara preporučuje složeni učinak. Na primjer, masaža lica bit će mnogo učinkovitija u kombinaciji s upotrebom kvalitetne kozmetike, a maske će nadopuniti učinak posebnih postupaka protiv bora.

Što se tiče kozmetičkih postupaka, sada upotreba nanotehnologije čini ih sasvim sigurno za zdravlje, a njihov učinak postao je zapanjujući. Štoviše, mnogi se postupci sada mogu obaviti kod kuće, neovisno, bez potrebe za uslugama kozmetičkih salona.

Botox je najučinkovitiji lijek za bore na licu

Najučinkovitije sredstvo za borbu protiv bora, uključujući i oponašanje, su injekcije Botoxa. Botox je protein-protein koji ima blokirajući učinak na prijenos živčanih impulsa u mišićna vlakna, tako da su mišići lica u opuštenom stanju dugo vremena.

Uz pomoć Botox injekcija, moguće je uspješno boriti bore na vratu, na čelu i oko očiju. Poravnajte uz pomoć ovog postupka, koža oko usta i na kozmeticima brade ne preporučuju. U kombinaciji s injekcijama botoxa, možete koristiti uvođenje najdubljih bora hijaluronske kiseline u tom području. Rezultati tih kozmetičkih postupaka obično traju oko šest mjeseci. Povjerenje injekcija Botoxa trebalo bi obavljati samo profesionalci, iskusni kozmetičari i, najbolje od svega, liječnici s posebnim osposobljavanjem.

Trenutno, međutim, dobiti botox učinak, možete koristiti meku lijek, a ne kao blokiranje živčane impulse. Ovaj medicinski kozmetike, koja djeluje kao botoks, izglađivanje i ravnanje oponaša bore.

Pustite da ta sredstva nisu tako brzo kao botox injekcije, ali često se desi dovoljno, ako ne i previše duboke bore. Osim toga, kozmetika može ono što ne mogu imati bilo injekcije – to ne samo da smanjuje bore, ali i sprječava njihovo daljnje izgled.

Kozmetika imitirajući bora

Kako se šminka? Neki kozmetika imaju botulizma toksin, ali ne u drugima. Druga skupina radova izravno na koži, a ne u mišićima ili živaca.

Uvijek budite sigurni da je vaša koža je dobro hydrated, ne zlorabe solarne kupke, solarij i ukrasne kozmetiku. Korištenje piling, budite oprezni, primijeniti ih nježno i utrljajte nježno sa svjetlom pokretima. U posebno osjetljivu kožu, ne koristite piling sa voćnim ekstraktima, i biti sigurni da primijeniti hranjiva krema nakon zahvata.

načine Ispravljanje bora na licu Danas puno, a moderna kozmetička medicina konstantno pronalazi nove. Zapamtite, metodu korekcije bilo kojeg bora imenuje iskusni kozmetičar, nakon temeljitog proučavanja stanja vaše kože. Tek tada možete računati na trajni rezultat, i dugi niz godina zadržati kožu mlađom, glatkom i lijepom.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: