Kada se trud isplati – pogledajte kako Beyonce izgleda u KUPAĆEM KOSTIMU!

Kada se trud isplati – Beyonce izgleda SAVRŠENO u kupaćem kostimu, a za sve je zaslužena njena veganska dijeta! Pogledajte pevačicine fotografije u bikiniju!

Slavna pevačica je u jednom jutarnjem programu pričala sa voditeljima o svojoj ishrani i svakodnevnoj rutini. Dala je dosta detalja o tome kako je dovela svoju liniju do željene težine i izgleda. 

„Ja nisam prirodno žgoljava i vitka, imam puno oblina“ – rekla je pevačica i dodala: „Ponosna sam na svoje obline i od malena sam se mučila sa ishranom i dijetama kako bih dovela svoje telo do one tačke do koje sam zamislila.“ Otkako je Beyonce započela dijetu „22 dana revolucije“ uz pomoć nutricioniste i trenera Marca Borgesa, uspela je da skine željene kilograme, a nama je to jasno i stavila do znanja u mnogobrojnim spotovima, gde se oskudnije odevala. 

„Sve što treba da uradite je da probate. Ako mogu ja, može svako.“ – inspirativno je rekla pevačica i dobila ovacije publike. Nema sumnje, nama se takođe čini da je mega diva dovela svoju liniju do savršenstva, a to nam je dokazala i ovim fotografijama!

Nema sumnje da ova dijeta deluje! Moraćemo da se bacimo na detektivski posao i probamo da saznamo taj 22-dnevni obrok plan! 

Foto: eonline, instagram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *