Kako da PRAVILNO konturišete nos u 4 LAKA koraka

Konturisanje lica je postalo svetski trend, a složićete se sa nama kada kažemo da svaka žena izgleda lepše i svežije kada istakne najlepše delove svoga lica. Međutim, konturisanje mnogim devojkama predstavlja pravu noćnu moru, a najkomplikovanije im deluje konturisanje nosa, zato što svako ima različit oblik i samim tim konturisanje nije isto za svakoga. Pokazaćemo vam jedno lako uputstvo, koje važi za SVAKI oblik nosa, a lako je za savlađivanje. Sada ovo može svako da postigne!

#1: Prvo i osnovno što treba da uradite je da tamnijom nijansom iscrtate linije na stranama nosa. 

Zatim četkicom ublažite oštre ivice nanete boje. Obratite pažnju da to radite na spolja, ka nozdrvama kako bi se boja prirodno stopila sa bojom vaše kože.

#2: Dodajte malo tamnije nijanse i na sam centar nozdrva i isto tako „stopite“ boju. Na most nosa dodajte hajlajter i blago ga utapkajte kako bi se diskretno istakla linija nosa.

Naš savet je da hajlajter nanesete vrhom jagodice vašeg prsta jer ćete tako najpreciznije naneti na most nosa.

Naravno, kod profesionalnog konturisanja nosa postoji još mnogo koraka, ali ova 4 koraka su najosnovniji i slažu se uz svaki oblik i veličinu nosa. Upravo zato su poznati šminkeri uprostili ovu radnju kako bi svako mogao da je savlada!

Možete vi to same!

Foto: theglamgeekconfessional.blogspot.com, grittypretty.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *