Kako da UVIJETE trepavice uz pomoć TOPLOTE – brzi trik

Da biste dobile raskošne zavodljive trepabive neophodno je da koristite maskaru, ali i da ih uvijete ukoliko ravno rastu. 

Ipak, većina nas nije ljubitelj spravice za uvijanje trepavica koja deluje kao srednjovekovna sprava za mučenje . Osim što izgleda strašno i prosto ne možemo ni da pomislimo da je prislonimo uz kapak, ova spravica nije dobra ni po trepavice, jer vrlo lako može da ih pokida ukoliko se ne koristi pravilno ili da vas povredi.

Ne brinite, postoji sjajan trik kojim ćete bez ikakvih problema i komplikacija uviti trepavice i dobiti izgled kakav želite. Uvijene trepavice će ,,otvoriti“oko i učiniti ga krupnijim i istaći vaš pogled.

Pogledajte koji je trik u pitanju i još danas postignite raskošne trepavice kao sa reklame.

Na svom fenu namestite JAČINU (ne toplotu) na najjače. Potreban vam je jači vazduh koji će uviti trepavice. Toplota nek bude na srednjem stepenu ili nižem ukoliko imate samo dve opcije za toplotu. Takođe, bitno je da imate dugme za aktivaciju hladnog vazduha na fenu. Obično je to izdvojeno plavo dugme, ali proverite uputstvo za vaš fen. Ovo će vam biti potrebno da fisirate trepavice u željenom položaju.

Namesite nastavak za usmeravanje vazduha, kako biste bolje kontrolisale proces uvijanja.

Vreme je za maskaru. Možete naneti jedan, dva, ili tri sloja – sve po željli. Bitno je samo da posle svakog sloja ponavljate proces uvijanja.

Namažite trepavice maskarom i dok su još uvek vlažne upalite fen na najjaču BRZINU i srednju TEMPERATURU i usmerite vazduh u trepavice. Radite jedno oko, pa tek kad završite sa njim pređite na drugo. Držite fen 5cm od oka. Trepavice će pod dejstvom toplote i vazduha početi da se uvijaju već posle par sekundi. Nakon 5 sekundi pritisnite trepavice prstom kako bi zadržale položaj, pa ih hladnim vazduhom fena fiksirajte.

I to je sva mudrolija! Trepavice će biti uvijene, podignute i prekrasne! 

Možete vi to same!

Fotografije preuzete sa bloga: brit.co

Смотрите видео: Mali trik za lokne – Bez Figara i fena

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *