Kendall i Kylie lansirale svoju PRVU MODNU liniju u saradnji sa Top Shop-om! (VIDEO)

Poznate sestre Jenner su nedavno konačno lansirale svoju modnu liniju „krpica“ u saradnji sa poznatim megalomanskim lancem butika Top Shop-om. Sestre su na kolekciju prnele svoj stil i dezene, inspirisane Kalifornijskim ženama. Pogledajte kako je protekla promocija.
Kendall i Kylie Jenner su udružile svoje kreativne mozgove i potpisale ugovor sa modnom kućom Top Shop i stvorile jednu potpuno ležernu kolekciju garderobe.

Inspiraciju su kako i same kažu, dobile od Kalifornijskog načina i stila života. Odevni komadi su lagani, ležerni, a sa druge strane i veoma ženstveni jer ima i mnoštvo cvetnih dezena.

Ono što je interesantno je da je Kendall izjavila kako je opsednuta ovim butikom, pa je veoma i srećna što su uspostavili saradnju. Kylie se potom nadovezala na sestrine reči i dodala kako joj je čast što je uspela da podeli nešto svoje sa svim fanovima preko ovog butika. Kolekcija se rasprodala preko online sajta samo nekoliko minuta pošto je lansirana, a mlade sestre Jenner su bile prijatno iznenađene!

Još jedna veoma interesantna izjava mlade Kylie bila je ta da mlade sestre Jenner uopšte nisu dozvolile svojim starijim polu sestrama da se umešaju u proces stvaranja kolekcije. „Nismo želele da dozvolimo da se naše starije sestre umešaju u naš proces kreiranja. Želele smo da to bude nešto skroz naše, nešto što smo stvorile bez ičije pomoći. Nešto što je izašlo iz naše mašte.“

Ispred glavnog butika u Los Anđelesu, gde je bila i promocija na kojoj su prisustvovale i poznate sestre, stvorio se ogroman red obožavalaca, koji se prostirao skroz do kraja ulice, a i posle. Sestre su prvo zastale da se druže sa fanovima, a Kylie je slikala i mnoštvo selfija sa devojkama. Sve u svemu, izgleda da su male Jenner devojke napokon odrasle. 

Foto: eonline, Glamour.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *