Krvna grupa određuje vaš KARAKTER? Rešite TEST i pogledajte kakva je vaša ličnost!

Kod Japanaca već sto godina vlada verovanje da je karakter ličnosti povezan sa krvnom grupom, a oni u to slepo veruju! Rešite test i pogledajte kakav je po ovom metodu vaš karakter!

U Japanu se posebno rade takozvani krvni horoskopi, jer je zastupljeno verovanje da krvna grupa određuje nečiju ličnost i temperament – neobično zar ne?  Naučnici odbacuju ove teorije kao i kod horoskopa, ali to ne sprečava činjenicu da ćete pronaći u skoro svim japanskim ženskim časopisima ovo šašavo verovanje.

Krvna grupa A
Pripadnici krvne grupe A izgledaju staloženo spolja, ali iznutra izgaraju od brige. One su perfekcionisti i veoma su osetljivi. Uglavnom introvertni, sanjari i zamišljeni. S obzirom na to da ste umetničke prirode, umete da stvarate. Osobe ove krvne grupe aktivno prate modu njene nove trendove. Krvna grupa A je kompatibilna sa krvnom grupom A i AB, što se tiče ljubavi. Večiti su romantici.
Idealna karijera: bibliotekar, slikar, muzičar, ekonomista, pisac, programer, stilista.

Porodica i partneri:
Žene i muškarci koji pripadaju krvnoj grupi A su demokrate u vezama, poštuju partnera i sve njegove vrline i mane. Ali, svoja prava osećanja otkrivaju tek kada su sigurni da neće biti povređeni. 

Krvna grupa B
Ambicioznost preovlađuje ovom krvnom grupom. Šarm i iskrenost vas ponekad dovedu u nevolju. Tipovi B krvne grupe su osobe koje ništa ne prepuptaju slučaju i individualci su. Optimizam i unutrašnja ozitivna energija prosto zrače iz vas. Krvnoj grupi B su kompatibilne krvna grupa B i AB.
Idealna karijera: šef kuhunje ili poslastičarnice, frizer, kapetan, pilot, stjuardesa, vaspitač u vrtiću, rad sa decom sa posebnim potrebama, talk show voditelj i novinar.

Porodica i partneri:
Žene krvne grupe B su verne u ljubavi ali i traže stalnu pažnju. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nesnosno i s toga će teže pristati na brak.

Muškarci ove krvne grupe žene će ženi za koju se odluče i koju odaberu, obezbediti sve što joj je potrebno i tretiraće je kao kraljicu. Izbegavaju da se suoče sa sopstvenim problemima. Često su bezvoljni i nostalgični ako ne naiđu na adekvatnog partnera.

Krvna grupa AB
Ova krvna grupa je dvojna, odnosno poseduje osobine A i B krvne grupe. Možete biti povučeni i ekstrovertni, depresivni i hiperaktivni. Uvek ćete se isticati u odnosu na osobe drugih krvnih grupa. Uvek želite da pomognete drugima. Ova krvna grupa je kompatibilna sa svim ostalima kada su u pitanju pratneri i ljubav.
Idealna karijera: profesor, učitelj, pisac, kreator, psiholog, dizajner, građevinski inženjer, stolar.

Porodica i partneri:
Žene ove krvne grupe obožavaju muškarce avanturističkog duha, ali uvek insistiraju na činjenici da ostanu tajanstvene i tako iznova zavode suprotan pol. Blage su u majčinskoj ulozi. 

Kod muškaraca, njihov pravi adut je zavođenje i šarmiranje suprotnog pola. Veliki su zavodnici, prave Kazanove.

Krvna grupa 0
Vi ste uvek popularni u društvu, svi uživaju da slušaju vaše priče i dogodovštine. Uvek ostavljate dobar utisak na ljude, jer ih svojim temperamentom i karakterom ostavljate bez daha. Volite rad, red i disciplinu, a možete biti odličan vođa ili šef. Najkopatibilniji ste sa AB krvnom grupom.
Idealna karijera: bankar, političar, kockar, sudija, pravnik, privatni vlasnik biznisa, i profesionalni sportista.

Porodica i partneri:
Žene ove krvne grupe traže sigurnost od svojih partnera. One osećaju veliku potrebu za udajom. Vole da iz senke upravljaju svim koncima u porodici.

Muškarci ove krvne grupe su veoma atraktivni. Mana je što su često neozbiljni i pažnja im odluta vrlo brzo sa jednog partnera na nekog potpuno drugog. 

Da li je test pogodio vaš karakter? 

Fotografije preuzete sa Google Images, photobucket.com

Смотрите видео: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *