Kućni anticelulit tretman sa plastičnom folijom

Borba protiv celulita je dugotrajna i mučna, ali uz upornost donosi itekako dobre rezultate!

Postoje različiti tretmani protiv neprijatelja žena br. 1, ali je nesumnjivo da samo korigovanjem ishrane ne možete doći do željenog efekta.

Neophodno je da se i fizički obračunate sa narandžinom korom.

U današnjem postu predstavljamo vam trertman protiv celulita sa plastičnom folijom!

Važne smernice

Metoda sa plastičnom folijom je zaista donela željene rezultate mnogim ženama – uspele su da “istope” koji cantimetar sa određenih delova tela – struk, kukovi, bedra… U salonima se koriste specijalizovani omoti i folije, ali se obično telo prvo premažu specijalnim kremama i losionima.

Mi vam predstavljamo kućnu varijantu salonskog tretmana koju možete sprovesti u delo bez troškova koji podrazumevaju tretman pod rukom profesionalca u salonu, a efekat će biti gotovo isti!

Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da delove tela tretirate ravnomerno, da foliju ne zatežete prejako. Uz ovaj tretman neophodna je i fizička aktivnost i korigovanje ishrane, jer samo kombinacija ovih faktora donosi prave rezulate, Jedan bez drugoga su potpuno neefektivni!

Dakle savršen recept bi bio: fizička aktivnost (bar 2 puta nedeljno) + zdrava ishrana + dovoljan unos tečnosti (vode, čajeva i sveže ceđenih sokova BEZ šećera) + pilinzi s vremena na vreme.

Tretman sa folijom će istina smanjiti obim, ali postoji mogućnost da se izgubljeni centimetri vrate vrlo brzo ako ne pazite na ostale pomenute faktore… Ipak, trebate imati na umu da to ne znači da treba da se bacite na rigorozne tretmane – korišćenje omota i sudržavanje od vode i hrane, jer ćete vremenom samo pogoršati stanje. Nađite PRAVU MERU!

Tretmanom sa folijom između ostalog i hranite kožu, poboljšavate cirkulaciju, smanjujete zadržavanje vode u telu i lagano se rešavate “narandžine kore”.

Neke žene su prijavile da su izgubile čak 3 cm u struku samo nakon jednog tretmana. Naravno, ne preterujte i ne gledajte na ove tretmane kao jedini način za uklanjanje celulita i masnih naslaga, jer dugoročno nećete dobiti željeni rezultat.

Primena

Korak 1: Pre samog tretmana potrebno je da pripremite kožu. Posebnim rukavicama za piling ili četkanjem masirajte kožu da uklonite mrtve ćelije i dubinski je očistite. Sada je vreme za masku protiv celulita.

Korak 3 – maska: Postoji više vrsta maski koje možete upotrebiti. Mi ćemo vam prestaviti dve najefeknije.

Maska sa medom: Pomešajte 5 kašičica meda sa sveže isceđenim sokom iz pola limuna i 2 kašike morske soli.

Maska sa grejpom: Pomešajte kukuruzno ulje sa sokom grejpa (sveže isceđenim) i dodajte 2 kašičice sušene majčine dušice. Nanesite ovu mešavinu na celulitnu kožu i dobro umasirajte. Umotajte plastičnom folijom i lezite i opustite se pod dekom 30 minuta. Posle skinite foliju i operite telo samo mlakom vodom.

Korak 3: Jednu od pripremljenih maski umasirajte u područje kože zahvaćeno celulitom. Omotajte plastičnom folijom, pokrijte ćebetom i sačekajte 20 minuta ukoliko koristite masku od meda, odnosno 30 minuta za masku sa grejpom. Posle skinite foliju i saperite mešavinu sa tela mlakom vodom.

Možete vi to same!

Смотрите видео: Anticelulitni program – Aloe Body Toning Kit

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *