LOST като най-великите умове в света – 6 невероятни съня

При един цикъл от двадесет и четири часа, от гледна точка на медицината, една трета от това време, т.е. 8 часа, трябва да се запази за сън, когато тялото ни се възстанови и се подготви за началото на нов ден. Разбира се, биоритъмът на всеки е различен, така че този принцип е относим – това е малко за около 8 часа, докато някой може да си почине добре и например, 6 часа сън. Проблемът обаче възниква, когато денят става твърде кратък за всички наши задължения, ако ние нямаме време за сън …

Ето защо ние се подготвихме за вас 6 невероятна техника, за да поспиш в продължение на няколко часа сън, които биха могли да са се обърнали към някои от най-великите умове! Прочетете повече по-долу.

НЕ МИСЛИ: Малко странни трикове как да отслабнете, но те работят!

Нашите предци спяха в продължение на 6 часа

Нашите предшественици на сън в продължение на 6 часа и се разделя на две фази, първата фаза на 4 часа, последвано от будно-фаза, която се използва за четене, или съзерцание на духовното издигане и след това в продължение на 2 часа във втория етап на сън.

Dymaxion – 2 часа сън

Бъкминстър Фулър, проектирана от най-ефективната техника на съня, който се състои от 30 минути дрямка 4 пъти на ден, на всеки 6 часа. Той твърди, че никога не се чувствал по-енергичен, отколкото чувствал в живота си. След две години от тази схема на сън, тя е била изследвана от лекарите и е установено, че е перфектно здравословно състояние.

Суперчовек – 2 часа сън

Тази техника се практикува от Леонардо да Винчи и Салвадор Дали. Техниката се състои от двадесет-минутен участък 6 пъти на ден за всеки четири часа. Дали знаеше как да седне в леглото с лопата в ръка, и че леглото лежеше метален съд, и всеки път, когато той се отказа от лъжицата, че ще го събуди, и в това състояние между сън и будност настъпили най-добрите си идеи.

Siesta – 6 часа и часове на сън

Уинстън Чърчил, един от най-известните британци, е запазил тази програма за сън. В този график имаме 5 часа сън през нощта, последвано от час и ден на сън през деня. Той отиде да си легне в три сутринта и спеше до осем. Тогава той спеше преди около час и половина. Той често казваше, не мисля, че ще свърши, ако спите по-малко през деня, истината е, че ще се постигне много повече.

Тесла – 2 часа и 20 минути сън

Един от най-великите учени, които планетата някога е виждал, спи само 2 – 3 часа на ден. Формулата му беше 2 часа сън през нощта и около 20 минути през деня. Той е бил способен да работи през цялата нощ и тази техника на сън, която най-често практикуваше, по-късно е кръстена на него.

Техника на всеки човек – 2 и половина час сън

Тази техника се състои от един час и един нощен сън и три участък през деня от 20 минути. Учените отдавна са изследвали техниките за спане при бебета, възрастни хора и животни. Това, което забелязаха, е, че слоновете практикуват около един час сън през нощта, а през деня на редовни интервали почиват три пъти за 20 минути.

Изпробвайте коя от тези техники ви е най-подходяща!

Източник на снимки: brightside.com

Гледайте видеоклипа: SCIENTISM EXPOSED Full Documentary (2016) HD

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *