Make-up ljeto 2011. Glavni trendovi ljeta make-up 2011. Žene InMoment.ru

Make-up ljeto 2011. Glavni trendovi ljetnog make-upa 2011

Ljetni make-up 2011 amazes sa svojim osvrće svjetlinu. Bezbrižne lutkarske lice modela pokazuju stilističku žudnju za dječjom jednostavnošću i bogatim nijansama. Oni se ne boje kombinirati svijetle sjene i svijetle ruž za usne. Rezultirajuća slika ne izgleda vulgarna, već izvorna.

Seksi make-up predstavljaju luksuzni strijelci s kojima stilisti privlače stvarne mačke poput očiju.

Jedan od hitova ove sezone je matni ruž. I dovode zasićene bobice.

Glavni trendovi ljetne šminke 2011

Majka biserne simfonije: šminka ljeto 2011

Pearlescent nijanse sjena (ljubičasta, breskva) i ruž za usne (ružičasta, koralja) ovog ljeta u kombinaciji s brončanim prahom.

Pa, i, naravno, nikad se nisu koristili zajedno, kako ne bi pretjerali s bijelim sjajom.

Brončani prah: šminka ljeto 2011

Stilisti tradicionalno kombiniraju brončani prah s tonovima terakota u šminku. Ali za ashen plavuše i smeđe kose žene, kombinacija takvog tonusa kože s lagano ružičastim nijansama nijansi i ružem će biti idealna.

Orijentalni motivi: šminka ljeto 2011

Orijentalni motivi u make-upu odražavaju se u osjetljivim nijansama za usne (sve ružičaste palete), elegantnim eyelinerom, dajući očima oblik badema i svijetle nijanse plave i marelice.

Semitransparentna, svjetleća koža iznutra i odsutnost rumenila osnovna je osnova šminke. Samo gornje trepavice su obojene s produljenjem maskare, a niže ostaju netaknute.

Ako želite intenzivirati orijentalni make-up, upotrijebite ruž za usne zasićen bijelim bojama i nadopunite olovku s tamnim sjenama dubokih tonova, čime se produljujete oblik očiju.

Retro slika seksi muškarca: šminka ljeto 2011

Strelice različitih oblika i veličina vladale su prošle godine na modnim pistama. Strelice nas mogu učiniti flirty, fatalna zavodnica, otajstvena žena.

Ako niste naučili privući strijele do sada, jednostavno morate to učiniti u nadolazećoj sezoni.

Druga varijanta seksualne šminke je eyeliner na gornjim i donjim rubovima kapka uz pomoć sjena. Ovo nije "dima" u punom smislu te riječi, nego jedna od varijacija na toj temi. Kapka nije oslikana sjenama. Samo se oči izvlače duž konture i linija sjena je malo zasjenjena.

Ruž za usne ili svijetlo, ili meso.

Crveni ruž: make-up ljeto 2011

Tradicionalni simbol spolne šminke je grimizni ruž za usne. Ova sezona ima nježnije i mirnije nijanse, ako su takve definicije općenito primjenjive na crvenu boju.

Lice bez šminke: šminka ljeto 2011

Prirodna šminka ovog ljeta nije najpopularnija opcija, ali je idealna za plažu i ljeto "casual".

Obrve prirodnog sjenila lagano češljaju, trepavice ne boje, malo prozirni prah i proziran sjaj usana. To je sve što vam treba ovo ljeto stvoriti lice bez šminke.

Stilisti glasaju za prirodnu privlačnost.

Paleta tijela: šminka ljeto 2011

Dizajneri u 2011 još uvijek su zaljubljeni u njihove tonove kože. A ta činjenica nije mogla pronaći svoj odraz u make-upu.

"Ukupni" make-up u ovoj paleti boja ne izgleda dosadno i lagano zahvaljujući izvrsnom eyelineru i čitavom nizu pastelnih nijansi, što čini ovu sliku doista sofisticiranom.

Mjesečeve nijanse: šminka ljeto 2011

Drugi "trik" dizajnera je svjetlucavo igranje na vrlo svijetlim nijansama nijansi (plava, ljubičasta, bež) i ruž za usne (bež-ružičasta, purpurno-ružičasta). Izvrsna opcija za romantične i sanjive ljude koji nisu spremni ukrasiti kapke geometrijskim oblicima svijetle zelene boje.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: