Make-up, manikura i frizura na Novu godinu 2016. Ženska stranica www.InMoment.ru

Make-up, manikura i frizura na Novu godinu 2016

Na čaroban i čudesan događaj – proslava Nove godine, većina ljudi se priprema unaprijed, a žene počnu razmišljati o novoj godini za nekoliko mjeseci, u ranu jesen ili čak u ljeto. Uostalom, želiš izgledati ne samo sjajno i lijepo, ali tako da nas pamtimo s divljenjem cijele godine, i ovdje nema sitnica. Najseksi haljina i najelegantniji kostimi mogu proći nezapaženo, ako ne razmišljate o make-upu i kosi. Dobar manikura nije samo dopunu novogodišnje slike, već jedan od njegovih najvažnijih elemenata.

Kažu da nije toliko teško zadovoljiti Fiery Monkey: ona voli sve šarene i svijetle, ali neka osnovna pravila – primjerice, kompatibilnost boja i nijansi, moraju se pažljivo promatrati.

Make-up u godini majmuna

Fotografija: make-up, manikura i frizura na New Year's Eve 2016

Prvo malo o makeupu. Ona je ovdje da je kompatibilnost boja je važno kao i bilo gdje: Dakle, ako je neuspjeh manikura može biti prilično brzo riješiti (u ekstremnim slučajevima), ali nije uspio pokriti moderan frizuru ukras na glavi, nepismeni mogu napraviti jako dugo vremena pokvariti raspoloženje.

U godini majmuna, kao počast požarnom elementu, svaka "topla" i "vruća" nijansi su riješeni i preporučeni, od svijetlo crvene do nježno ružičaste boje. brončana više dobrodošao, zlato i žute, kava i čokolada, terakota i sve nijanse plave – neki stručnjaci vjeruju da ova boja u godini Majmuna će donijeti sreću.

Kao i majmuni i sve briljantne, pa prelijeva i ljeskanje teksture potrebno je: Možete koristiti make-up kristali, rhinestones, blještavilo i biser. Kozmetičke tvrtke sada proizvoditi posebne alate – Shimmer, isticanje, lyuminayzery, ljeskanje i svjetlo odražava čestica, a kako bi se zadovoljile 2016 majmun može sigurno koristiti.

Oštri jagodice i „plastična” osoba neće biti u modi, ali se potiče zdrav sjaj kože, pa je sugerirao da koristite puder sa suptilnim sjajem – da ta sredstva se nazivaju „meteori”. Blush, kao i druga sredstva, usredotočujući se na određena područja lica, bolje je koristiti u minimalnom iznosu ili ih potpuno napustiti.

Naglasak na usnama u godini majmuna sugerira se da ne treba biti učinjeno: u tim životinjama usnice nisu najistaknutiji dio izgleda.Oči majmuna su vrlo izražajno, tako da se mogu razlikovati svjetlije koristite shimmer mokar sjaj i najsmjelijih kombinacije boja. Sjene mogu biti izabrani, tirkiz akvamarin i druge nijanse plave, kombinirajući ih smeđe i kave; Zelena – s terakota, itd. Brod je bolje odabrati „metal” – zlato, srebro, bronca, a možete dodati pojedinačne šljokice, ali u umjerenim količinama, na svečanom make-up ne postane loš okus uzrokuje. Hrabrost i sklonost za pokuse majmuna kao što su, ali Novogodišnja šminka ne bi trebao sličiti cirkus šminku.

Budući da je glavni fokus smo izabrali oči, usne, šminka bi trebala biti mekana i nježna, gotovo neprimjetan. Dobro će biti pastelne boje – bež, meso, vrlo blijedo ružičasta, itd, a može se primijeniti na ruž za prikupljene svjetlost, ali ne trepere. – Bilo bi neprirodno.

Fotografija: make-up, manikura i frizura na New Year's Eve 2016

Koju vrstu šišanja treba odabrati za godinu majmuna?

Uz frizuru, možete eksperimentirati mnogo hrabro nego s šminke. Odijela i kovrče, razne pletenice i pletenice, snopovi, repovi,svijetle niti "neočekivane" boje; Možete ukrasiti kosu sa vrpcama, rhinestones, cvijećem, ukrasnim tkati, i općenito sve što ih drži, ali ne ograničava kretanja. Naravno, odabiremo kosu po vrsti i duljini kose, a kosa je kratka, srednja dužina ili duga.

Za kratku kosu prikladna je asimetrična grah. Provjerite duge šiške na jednoj strani, i da se poveća volumen frizure koje koriste alat za modeliranje: mora se primijeniti na vlažnu kosu, a zatim ih osušite s velikim četkanje – velikom okruglom četkom. Ispada izraženu sliku mladeži: to je kao i žene i mnogi muškarci.

Frizura retro također smatra moderan danas, ali za stvaranje na glavi su mekani i romantičan „val”, kao što je na slici holivudska zvijezda 20S 40-godina prošlog stoljeća, to nije tako lako, iako je tehnički jednostavna – strpljenje je potrebno ovdje. Nabavite frizuru "kao u starom filmu" možete koristiti posebnu pjenu ili mousse, češljeve, 2-3 nevidljive i kosu. Pjena ili gel se nanosi na mokru kosu, češalj napraviti bočni razdjeljak, formira „val” stranu svoje ruke, popraviti ga nevidljiva, a zatim lak; tako da možete stvoriti spektakularnu holivudsku valovitost kroz glavu.

"Srednja" kosa može se uvijati u velikim kovrčama, koristeći dobar veliki kovrčavac.U sredini je rezultiralo frizuru lagano podizati i iskoristite nevidljiv, a po sredini malo „povući” i pin nitima bočno, upletena bičevima – dobiti besplatno i romantično u isto vrijeme.

Grede različitih vrsta, ukrašene dekorativnim elementima, ostale su popularne. Prvo, napravite mali "rep" tankim gumenim vrpcem, odozgo stavljen na poseban valjak, elastičan i mekan, a sa svojom pomoći oblikujte paket; u mreži možete lako pronaći detaljne majstorske klase kako biste je stvorili.

"Ponytail" je relevantan ne samo u godini konja. Žene vole ovaj jednostavan i udoban frizuru za dugo vremena, a za sastanak godine majmuna, to savršeno odgovara. Ali, to je bolje to učiniti sa strane, ili malo niže malo (možete gotovo do sredine dužine kose) do guma nije blizu glave tijesno; nekoliko tankih, kratkih niti za oslobađanje, a zatim postaviti svoje nevidljivo. Još više nalik Monkeyovom "repu" originalnom tkanju.

Vlasnici duge kose i jednostavniji i složeniji: mogu izabrati bilo koju vrstu frizure, ali je vrijeme njihovog stvaranja neće morati potrošiti više; Štoviše, sam izbor je često težak izbor.Ali možemo reći da su sve vrste pletenica upravo dobrodošle, kao što su kovrče, prstenaste i valovite kose. Ovdje dolaze u pomoć raznih alata – kovrča za kosu, kovrče za kosu, glačanje – i postupci za frizure – različite vrste kovrča i nabora.

Valjci i ljuske lakše se stvaraju: kao snop, prikladni su za žene bilo koje dobi. A ako bojite bar dio dlake u neobičnim i svijetlim bojama, Majmun će biti oduševljen; Međutim, za to morate imati hrabrosti i biti spremni za nepredvidljivost reakcija drugih.

Fotografija: make-up, manikura i frizura na New Year's Eve 2016

Manikura: klasična i ekstravagantna

O obliku i duljini noktiju kao cjelini: ne trebate ih izoštriti ili povećati u svrhu produljenja, ali jednostavni oblici koji su postali klasični, poput ovalnog ili "badema", bit će prikladni. I duljina mora biti srednja ili vrlo mala – čak i poput onih liječnika i medicinskih sestara.

Fotografija: make-up, manikura i frizura na New Year's Eve 2016

Ali možete ukrasiti svoje nokte kako vam se sviđa: rhinestones, flaksa, paillettes, hologram ili molding, naljepnice ili čipke uzoraka, modeliranje ili crteža. Usput, ako želite na noktima (nekoliko ili sve), možete prikazati lijep portret Majke godine: u odijelu, s voćem ili glavom, s veselim nasmiješenim licem.

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: