Mali vodič kroz najbolju visinu štikle za svaku priliku

Moda zna da bude jako zapetljana stvar. Jednostavno ima toliko pravila kada su u pitanju stil i trendovi.

Iako mislimo da treba da se vodite parolom ,,u čemu se JA osećam prijatno to i nosim“, nije loše da se držite nekih pravila kada su upitanju različite prilike i odgovarajući modni komadi.

Obuća je sigurno jedan od naših omiljenih modnih dodataka koji ne samo što poboljšava vaš izgled, već vam daje i određenu dozu samopouzdanja.

Danas vam donosimo mali vodič kroz najbolje visine štikle za različite prilike, tj. kako da izgledate pristojno i sa stilom u svakoj prilici.

5-7cm : Idealne za školu ili posao kada je udobnost jako bitna. Iako ne stojite ceo dan, stalno kretanje uzima svoj danak i zato je neophodno da vam obuća bude udobna. Takođe, neke firme imau malo konzervativniji kodeks oblačenja, pa će se niže potpetice savršeno uklopiti. Odlično idu uz lepršave haljine ali i uz uske poslovne pantalone. One su sjajna zamena baletankama.Takođe, lako ih možete prilagoditi i svečanim prilikama poput venčanja,  a pritom ćete moći da đuskate ceo dan! 

8-11cm: Idealne za odlazak na večeru sa kolegama ili izlazak sa dečkom. Ove visine štikli su i najčešće tako da imate bezgraničan izbor u stilovima. Odlične su za venčanja, ali naravno gledajte da izaberete neke koje su udobne. Pravi su izbor kada želite da dobijete sređen izgled bez puno muke. Farmerke, obična bela majica i dobre cipele su sve što vam treba! Želite da ih obujete na posao, ali niste sigurne da li će dobro proći u očima šefova? Predlažemo vam da se za prvi put odlučite za neke u neutralnoj ili crnoj boji da ,,ispipate“teren. BIće manje upadljive od nekih u jarkoj.

12cm+:  Ne vole baš svi da se popnu na vrtoglavo visoke štikle – bilo da idete ili ne u izlazak. Ipak, one mogu da učine zaista upadljiv efekat ukoliko naučite da hodate u njima. Ali, definitivno, visina potpetica preko 12cm je rezervisano isključivo za noćni klub ili spavaću sobu . U svakoj drugoj prilici će delovati prenapadno. 

Možete vi to same! 

Fotografije: Google images, Pinterest

Смотрите видео: JOBS Full Movie (english, español, français, hrvatski) Subtitles!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *