Melissa McCarthy izgleda BOLJE nego ikad! Saznajte KAKO je skinula 20 KILOGRAMA!

Poznata humorističarka i glumica Melissa McCarthy se nedavno pojavila na crvenom tepihu tokom premijere svog novog filma Spy i potpuno oduševila sve prisutne svojom novom, očigledno vitkijom figurom!

Melissa je nosila jedan od modela iz svoje najavljene modne linije koja će nuditi i kreacije za punije dame.

Osim očiglednog osećaja za dobar stil, glumica je sve zapanjila i svojim novim izgledom. Prema njenim navodima smršala je 20 kg, što se jasno primećuje.

U gostovanju u emisiji CBS This Morning otkrila je i svoju tajnu!

Melissa se dugo bori sa viškom kilograma koji su se drastično nagomilali nakon njene druge trudnoće. 44-godišnja glumica, kako i sama priznaje, je godinama bila opterećena svojom kilažom, konstantno se bacajući na bezuspešne dijete i vrteći se, iako tako nikada ne deluje, u začarnom krugu očaja i depresije.

Na pitanje kako je postigla ovako fantastičan izgled, odgovorila je u svom šaljivom maniru: ,,Dosta plačem. Plačem za izgubljenim kilogramima“. Zapravo njena tajna je jako jednostavna – PRESTALA JE DA SE OPTEREĆUJE!

,,U jednom trenutku sam sama sebi rekla – Pobogu, prekini da se opterećuješ – i mislim da je to najbolja stav koja mi se dogodila. I istinski sam prestala da se opterećujem. Prestala sam da analiziram, razmišljam, brojim, sabiram i mučim sama sa sobom. U glavi sam se vratila u dane kada sam bila trudna i kada sam jela bez griže savesti, kada sam bila srećna. I mislim da mi je to – ta opuštenost, to oslobođenje od stresa i donelo rezultate koje sada vidite. Upalilo je! Šteta što to nisam otkrila pre 44. godine života!“ 

Draga Melissa, mi samo možemo reći ,,Svaka čast!“Zaista si inspiracija svima nama!

Dakle, drage dame, prestanite da se opterećujete svojim telom i svakim kilogramom na njemu. Opustite se (naravno, to ne znači brzu hranu u 2 ujutru), uživajte u životu i vaš pozitivan stav će prosto spržiti te uporne kilgorame! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *